2 voksne birmapiger, kun sammen

Mor og datter, Independence Day og Wendy, søger så småt nyt hjem, hvis de kan forblive sammen resten af livet.
Independence Day er blåmasket og født juli 2008; Wendy er lillamasket og født maj 2010. Begge er passet med vaccination og premium foder hele livet. De har ingen andfærdsproblemer og er ikke i klemme på nogen måde, de skal ikke flytte, men kan flytte såfremt det rette hjem viser sig, hvor de kan “gå på pension” efter endt avlskarriere. De er selvfølgelig begge neutraliseret.
Det rette hjem at gå på pension i er:
Et sted hos “voksne” mennesker, hvor der ikke er nogen mindre børn eller andre katte/hunde. Gerne med udgang til løbegård eller indhegnet have, men det er ikke et must. Tid og lyst til at nusse lidt dagligt og bruge en kam eller børste en gang om ugen. Wendy bryder sig ikke alverden om fremmede mennesker, men når først hun tør op er hun rigtigt sød og kælen. Independece Day er ikke helt så reserveret og hilser også gerne på fremmede. De er vante til at må sove i sofaen og sengen, som de har lyst.
De er ikke gratis - levende dyr skal ikke være gratis! Men de skal heller ikke koste en formue :slight_smile: Hjem over pris! Ingen af dem kan udstilles, de kan kun kysses og nusses og nydes i forhåbentlig mange år endnu.

Seriøse henvendelser til Susanne på [email protected] eller 7562 6109.

Wendy med nogle af dette års killinger

ID med nogle af dette års killinger

Wendy og ID har besluttet at de kan træffes udenfor konkurrence på JYRAKs udstilling i Ribe den 5. og 6. september.