3 killinger indtil videre

Puha hvor spændende. Min kat har født 3 killinger indtil videre, nummer 3 som lige er kommet, kom med bagbenene først,jeg kunne se på hende at det gjorde nas-men hun sagde ikke en lyd… hun er mors seje kat :muscle::heart::heart::heart:

6 Synes om

Stort tillykke får du flere

Godt at høre, at alt går vel. Tillykke med dem.

Stort tillykke :flag: Sædefødsel er heldigvis ret så normalt og problemtfrit hos kat :slight_smile: Krydser for fortsat god fødsel

Tillykke med dem :flag:

Hvordan er det gået - kom der flere end de tre? :huh:

Under alle omstændigheder, stort tillykke med kuldet. :flag:

Tak allesammen

Det gik heldigvis godt det hele :clap:

Efter den første fødsel besluttede damen sig godt nok for at hun hellere ville føde resten på gulvet (på et tæppe) i mit Walk-in closet, så det hun fik da lov til. :wink:

Men 3 dejlige klumper,2 drenge og en pige,pigen ser størst ud :muscle: skal købe batteri idag til vægten,nåede kun at veje 2 af dem idag,en vejer 156, næste 140 gram og så gik vægten ud,den sidste der mangler er pigen,og hun ser større ud end drengene.

Alle 3 ligner mor-mis, en er tro kopi af mor,en er en lille smule anderledes og den 3. Er helt sort :smiley_cat:

12 Synes om

Tillykke med de fine mislinger og den dygtige missemor! :heart_eyes:

Tak-de er bare så nuttede og hun passer dem til UG :heart::heart::heart:

7 Synes om

Det er da nogle pænt store basser! De ser rigtig fine ud :slight_smile:

Tak - ja de har fået en god størrelse :sunglasses:

6 Synes om

Tillykke med dem! Det er nogle flotte store vægte de har :slight_smile: Tommelfingerregel siger ca. 100 gram vægtøgning om ugen, og med kun 3 vil du nok opleve at de tager det eller mere på uden problemer :slight_smile:

Tak-glæder mig til at se deres udvikling :hugs: har ikke haft killinger før​:yum:

Når mor-mis vasker dem efter jeg har rørt dem,er det så tegn på hun ikke vil ha jeg rører dem​:thinking: eller gir hun dem bare lige love for at de ved hun er der? Jeg vil jo ikke genere hende hvis hun ikke vil ha jeg rører dem :face_with_hand_over_mouth:

Så nye de er så holder jeg generelt fingrene fra dem (andet end lige for at veje eller hvis der er andet vigtigt de skal), for at stresse mormis mindst muligt. Det er først når de begynder at blive noget ældre at jeg begynder at løfte på dem og gøre andet end at kigge på dem :slight_smile:
Den vigtige socialisering er mellem 2-7 leveuge, hvor forskning har vist at katte skal møde mindst 5 forskellige mennesker for at være ordentligt socialiseret på mennesker - og der hvor at de gerne også skal møde børn, støvsugeren med hyppige mellemrum, lære at blive løftet, få åbnet munden osv osv :slight_smile:

Ahhh okay :upside_down_face: så må jeg hellere stoppe pilleriet… de er bare sååå nuttede. Tak for rådene… fedt med det her forum :clap::clap:

2 Synes om

I skal da lige se min lille bandit,det er den første fødte :heart:

12 Synes om

Og her er trekløveret :heart_eyes:

17 Synes om

Her er kassen hvor hun har bestemt de skal ligge og så ligger hun selv lige udenfor og holder vagt :heart_eyes: såååå cute - hun er bare så dygtig :hugs:

2 Synes om

12 Synes om

Nuur hun passer godt på dem. :heart_eyes: