Jeg har noget hakket kalv og flæsk liggende, men jeg aner ikke hvad jeg skal lave ud af det :?
Jeg havde tænkt på frikadeller - men jeg har ingen æg
Bliver det ikke nogle underlige deller hvis der ikke kommer æg i?
Jeg har noget hakket kalv og flæsk liggende, men jeg aner ikke hvad jeg skal lave ud af det :?
Jeg havde tænkt på frikadeller - men jeg har ingen æg
Bliver det ikke nogle underlige deller hvis der ikke kommer æg i?
Ægget skal bare bruges til at vende i, så raspen kan sidde fast, og ikke kommes i farsen. Der står, man kan bruge meljævning i stedet, så det kan man sikkert
Jamen der skal jo ikke panering på dunser
hva med krebinetter? aner ik hvordan det staves
Rikke
Jeg kommer næsten aldrig æg i mine dunser, hvad enten de er lavet af gris/kalv, lam/kalv, okse, kylling eller kankun. Jeg synes de bliver fine - de får måske lidt mere mælk/vand i stedet, og bliver nok lidt mere faste i det.
Fiskesuppe med brødcruton, ost og rouille
Min far havde lavet millionbøf med kartoffelmos til den sulten familie klan der kom hjem fra udstillingen i Kolding
Det blev til dunser med nogle ORDENTLIGE løgstykker i! Lige som vi kan li’ det :høhø:
De blev hammer go’e
Og sovsen jeg fik lavet til… uhmmm! Kan stadig smage den
Salat med frokost steak.
Hvad har det med hakket kalv og flæsk at gøre?
ha ha forkert tråd .
Haha, ja okay