Aftensmad

Jeg har noget hakket kalv og flæsk liggende, men jeg aner ikke hvad jeg skal lave ud af det :?

Jeg havde tænkt på frikadeller - men jeg har ingen æg :thumbdown:

Bliver det ikke nogle underlige deller hvis der ikke kommer æg i?

Karbonader :savle::savle::savle:

Ægget skal bare bruges til at vende i, så raspen kan sidde fast, og ikke kommes i farsen. Der står, man kan bruge meljævning i stedet, så det kan man sikkert :slight_smile:

Jamen der skal jo ikke panering på dunser :wink:

hva med krebinetter? aner ik hvordan det staves
Rikke

Jeg kommer næsten aldrig æg i mine dunser, hvad enten de er lavet af gris/kalv, lam/kalv, okse, kylling eller kankun. Jeg synes de bliver fine - de får måske lidt mere mælk/vand i stedet, og bliver nok lidt mere faste i det.

Fiskesuppe med brødcruton, ost og rouille

Min far havde lavet millionbøf med kartoffelmos til den sulten familie klan der kom hjem fra udstillingen i Kolding :slight_smile:

Det blev til dunser med nogle ORDENTLIGE løgstykker i! Lige som vi kan li’ det :høhø:

De blev hammer go’e :rock:

Og sovsen jeg fik lavet til… uhmmm! Kan stadig smage den :tihi:

Salat med frokost steak.

Hvad har det med hakket kalv og flæsk at gøre? :gruble:

Lotte F: Jeg tror folk er begyndt at skrive i denne tråd i troen om, at det er aftensmadstråden :slight_smile:

ha ha forkert tråd .

Haha, ja okay :wink: