Agility decipliner til katte link?

Jeg har lige opdaget Ronja er ret lydhør overfor træning. Så kunne det være sjovt at træne hende op til agility. Hvilke decipliner er der i katte agility hørte de havde noget af det i hmm CFA var det vist og Jyrak overvejede et arrangement omkring det

http://agility.cfa.org/

ohh sådan lækkert det må vi se om hun gider hun har ildere at efterabe så :slight_smile:

Det er skam ikke bare overvejelser, vi er klar med lidt agility sjow i Fredericia, så gå endelig i træning :slight_smile:
VH
Susanne

så å vi se om hun vil efterabe ilderne de andre katte kopiere hun fint trick efter. bliver lidt mange show men må lige se hvordan hun reagere når vi er afsted

[QUOTE=Susanne W;773849]Det er skam ikke bare overvejelser, vi er klar med lidt agility sjow i Fredericia, så gå endelig i træning :slight_smile:
VH
Susanne[/QUOTE]

Hmmm… måske man skulel træne en smule mere seriøst med ham rednecken?
Det kunne være lidt sjovt at vise en perser til agility… er nemlig ret sikker på at der ellers mest vil være de der slanke korthårsracer :smiley:
Kan bare ikke have det der bevidstløse jagen rundt efter et stykke legetøj… nå, vi får se… har da et par spring, en tunnel og en slalom stående… så er det jo bare at gå i gang :slight_smile: Hmmm - skal også have fat i en laaaang fjerkost, det trigger ham bedst…

Er det på tid eller elegance :tihi: Hvis Ronja gider det pjat er vi 2 ikke korthårede slanke racer.
Hvor høje spring bliver det :slight_smile:
er slalom med?

Tror at med Brian, så må det blive udfra overraskelsesmomentet… det er hverken elegant eller særligt hurtigt :tihi:

Orv, det kunne jeg aldrig få Lucky til… Den dovne kat :høhø: Men det ser sjovt ud :slight_smile:

Ronja sætter sig sikkert kikker på ilderne kikker på mig og siger “jaja mor de er dygtige hvad har det med mig at gøre”:tihi:

HA! Så skulel du prøve at have en agilitytrænet HUND i huset!
Dise fatter simpelthen ikke at katten på hoppe, når hun ikke må! :klapper:
Så vi træner langtidsafdækning…
Nanna er forlængst smidt i soveværelset til sengesovningsmaraton… og resten af Banden mener vist at NU står verden bare ikke længere… sådan at hoppe åndssvagt rundt på kommando :besvimer:

vi prøvede lige over en væltet litter locker det gjorde hun uden besvær…eller det vil sige hver gang hun fik fat i fjertingen begyndte hun at bakke væk med den i munden som en hund :lol:

Kaninchenspielzeug und Hasenspielzeug günstig kaufen | zooplus Her var et lille sæt :slight_smile: Men mon kanin hop er billigere eller skal man lave det selv så.

Når vi klikkertræner herhjemme hoppes der lystigt rundt samt op/ned af alm stole, barstole, skamler, kradsetræet, over vasketøjskurven og hvad der ellers kan findes på :thumbup:

Frederik er så nok den mest snu, for han har da luret at det nogen gange er nemmere at gå udenom/nedenunder den der pind… helt ærligt mor hvad har du gang i? Men hvis man vil ha sin vådmadsgodbid er der ingen kære mor :cool2:

Er der mon nogen tidsfrist man skal være færdig indenfor?

Kan der mon tages særlig hensyn såfremt at katten skal sove lidt undervejs eller lige tænke nogle store tanker?

[QUOTE=cæsar;773997]Er der mon nogen tidsfrist man skal være færdig indenfor?

Kan der mon tages særlig hensyn såfremt at katten skal sove lidt undervejs eller lige tænke nogle store tanker?[/QUOTE]

:lol::lol:

Jamen Cæsar har skam trænet hårdt, og er nu kommet så langt at han kan sidde op samtidig med at han løfter en forpote.

Vi arbejder frem mod at komme op og stå på alle fire poter, det er dog en ting som der skal tænkes rigtig meget over :slight_smile: Ikke på vilkår at Cæsar gør noget som helst overilet.

[QUOTE=cæsar;774017]Jamen Cæsar har skam trænet hårdt, og er nu kommet så langt at han kan sidde op samtidig med at han løfter en forpote.

Vi arbejder frem mod at komme op og stå på alle fire poter, det er dog en ting som der skal tænkes rigtig meget over :slight_smile: Ikke på vilkår at Cæsar gør noget som helst overilet.[/QUOTE]

-LOL
Det der er så grunden til at Cæsar er statministeren mens at den noget mere aktive Brian er Krigsminister…

Nu HOPPER han sørme over det lille ag-spring fra RC :wehu:

Er det så tilladt at løbe lige gennem springene hvis man nu har alt for meget fart på?

Er der mon trampoliner med? jeg eeeeeeeeeeeellllllllllllllllssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkker tampoliner
Hvis der er trampoliner med må man så springe rundt i dem længe? så længe som Cæsar nu skal bruge for at tænke tingene igennem?

potedask

Jesper

Idag har jeg så investeret i en go fjerkost fra Ann-Dorrit… så nu fortsætter træningen for fuld musik…