Agurketid i England: Killing fundet i The Tube

Ikke færre end fem forskellige internetsider er faldet for denne histories human interest appeal. Heriblandt pænt store medier som BBC og Sky :slight_smile:

http://www.bedfordtoday.co.uk/news/national/kitten-found-on-underground-train-1-5270416

http://news.sky.com/story/1114255/tiny-kitten-found-abandoned-on-the-tube

Hvor er hun kær.

Hvad er en Human interest appeal historie?

Tilføjelse: Åh I get it :ups:

Læste det som en plantet historie af nogle der forsøger at vække menneskers empati - jeg er sgu også så rebelsk tænkende :yikes::høhø:

[QUOTE=lenschow;1097556]Hvad er en Human interest appeal historie?

Tilføjelse: Åh I get it :ups:

Læste det som en plantet historie af nogle der forsøger at vække menneskers empati - jeg er sgu også så rebelsk tænkende :yikes::høhø:[/QUOTE]

Ja, jeg er temmelig sikker på, at historien er god nok. Det er bare interessant, at så mange - og i flere tilfælde så store - medier har kastet sig over den her i sommervarmen :slight_smile:

Jeg ved ikke, om der er noget, der hedder “human interest appeal” ligefrem. Men bare for at forklare det for andre, der måske er lige så mistænksomme over for verden som Helle (:klapper:), så er human interest et almindeligt begreb i presseverdenen, hvor det er et af flere nyhedskriterier (hvordan kvalificerer en historie sig til at blive kaldt en nyhed). Human interest betyder noget i retningen af, at historien - selv om den ikke ligefrem er breaking news - appellerer til læsernes blødere sider. Og det må man jo sige, at den gør :slight_smile: