Alle typer grafisk arbejde udføres til billige penge

Min mand søger noget arbejde, da han snart skal til DK. Han er grafisk designer og selvom han lige nu befinder sig i udlandet har han før udført arbejde for folk i DK. Og priserne er gode :slight_smile:

Han kan lave alt grafisk arbejde - fra logo til billedredigering (fritskrap, farvelægning, ja alt ved foto - han er meget kreativ) og visitkort, bannere, brochure, design af hjemmesider osv - prisen aftales fast på forhånd, kan forhandles omkring, og du betaler først, når du har det færdige produkt hos dig. Dette sker til en dansk bank, så det er supernemt. Han har en konto her.
Er der noget med det danske så kan jeg hjælpe.

Er du nysgerrig efter om han kan hjælpe dig med en større eller mindre opgave, så send en mail på [email protected] eller en sms på 3066 0283 (mig), så skal jeg formidle en kontakt - du kan også mødes i Skype eller over FB kamera med ham og han taler flydende engelsk. Taler du ikke engelsk, så skal jeg gerne deltage og være tolk.

Spred meget gerne ordet blandt alle du kender.

MVH Imran og Helle

Har han ikke en portfolio, hvor man Kan se hans arbejde?
Så ville det være en god ide at linke til den også :slight_smile:
held og lykke!

Kan kun anbefale ham. Han er meget dygtig :slight_smile:

Jeg vil også enormt gerne se noget af det han har lavet indtil nu :smiley:

Skal finde nogle links osv når jeg får tid - alle direkte henvendelser på mail og telefon får lige nu svar først - tak for den store interesse til de herinde fra, der har kontaktet ham :slight_smile: