Alt for ung killing havnet det forkerte sted

I forbindelse med at jeg fodrer på 3 vildkillinger (og venter, venter og venter på at de bliver indfanget af KV) er jeg stødt på et nyt problem! Matriklen ejes af en 90-årig med hang til alkohol og cigarer. Han har gudhjælpemig fået en lille bitte killing foræret af nogle bekendte (idioter!) som har bildt ham ind at den er 11 uger. Efter min vurdering er den max 7 uger (og han har haft den i omkring 10 dage), den er tynd men meget kælen. Da jeg var oppe og fodre vildmisserne i dag, rendte han rundt efter den ude foran huset (2 m fra vejen!) Jeg fortalte, at den snart ville blive kørt over, - at den var alt for lille til at blive taget fra moren m.m. Men han fatter ærlig talt ikke meget!
Han fodrer den med gamle middagsrester og sur mælk, - fluerne kravler rundt og der er uhumsk og luften er tyk af cigaros.
Hvor er det altså sørgeligt og svært bare at ignorere ! Hvad pokker skal jeg gøre? Det er jo hans kat:(

Var det mig havde jeg taget katten! Manden er jo bims, og hvis ikke du tager den bliver den kørt over, dør af dårlig mave eller noget andet.
Jeg ville kat-nappe den!

[QUOTE=Theomilou;925744]Var det mig havde jeg taget katten! Manden er jo bims, og hvis ikke du tager den bliver den kørt over, dør af dårlig mave eller noget andet.
Jeg ville kat-nappe den![/QUOTE]

Det er vel en slags nødværge, at man tager sagen (killingen) i egen hånd…

Ja, jeg betragter det som at katten bliver reddet :slight_smile:

Anmelde ham til politiet. Selv om det er hans kat, skal han stadig passe den ordentligt. Og selv hvis katten skulle være 11 uger, er den stadig for ung. Derudover lyder det, som om han i øvrigt ikke tager sig godt af den med mad etc., og en lille bitte killing skal ikke ud i verden på egen hånd. Hvis ikke den bliver kørt over, bliver den væk. Hvordan det alt sammen ville blive vurderet i forhold til misrøgt, ved jeg dog ikke.

Du kan også kontakte DB og/eller KV og få gode råd af dem. Måske kan de også gøre noget.

Og så kan man jo spørge sig om, hvad folk tænker på, når de giver en 90-årig en killing. Men måske er de kun vant til, at katte bliver et par år gamle.

Bare jeg kunne…

Måtte for nylig aflevere skøn bimsekillinge tilbage til opdrætter fordi min kat, Alinea, under INGEN omstændigheder vil acceptere anden kat på matriklen (havde forsøgt sammenføring i 7 uger).

Så enig :slight_smile:

Kuldet var på tre killinger og alle er givet væk. Ejeren af mormis har haft 20 katte (alle fertile) og er tilsyneladende fuldstændig ligeglad med kattene!

Jeg tror jeg forsøger at køre derop nu. Vil spørge ham, om jeg ikke skal finde et sted til den. Ved bare ikke hvor jeg skal gøre af den:-(

Ved ærlig talt ikke med KV. Jeg har nu ventet over 3 uger på, at de skulle fange vildkillingerne ind. Har sagt jeg vil betale, men de har kun indfanget 1 ud af 4 og tiden går!

Årh hvor sørgeligt Gitte:-(

jeg ville tage killingen og derefter ringe til internaterne for at finde et sted der har plads.

Hvordan skulle han dog kunne bevise at det faktisk er hans kat? den er vel hverken vacc, neu. eller chippet?

Nå, - kommer lige deroppe fra. Spurgte ham, om jeg ikke skulle finde en godt sted til den, så den ikke blev kørt over e.l. Han sagde, at den skam havde det godt hos ham! Jeg har bedt ham tænke over det. Under alle omstændigheder kan jeg ikke bare snuppe den. Det er en lille by og der er flere forskellige ‘typer’ på besøg hos ham.
Indtil videre har jeg givet manden en pose ordentligt killigetørfoder og skiftet den sure mælk ud med frisk vand. Måske skulle jeg købe en lille sele til den? Ved ikke helt om manden kan finde ud af det, men alternativet er, at missen bliver kørt ned.
Hvis den stadig er i live om 3-4 mdr må jeg se, om jeg kan overtale ham til, at jeg tager den til dyrlæge og får den ordnet.

Suk…ved ellers ikke hvad jeg skal gøre. Stakkels mis:-(