Anbefal en dyrlæge (i nærheden af Kalundborg)

Vi har besluttet, at vi vil have en ny dyrlæge, men det er jo en jungle at skulle vælge en ny, så jeg har brug for jeres erfaringer. Vi ønsker ikke at benytte nogen af de dyrlæger, der er i selve Kalundborg. Vi er godt klar over, at det kræver, at vi skal køre et stykke vej for at komme til en ny dyrlæge, men håber, at det kan holdes inden for ca ½ times kørsel, især for kattenes skyld.

Vi foretrækker, hvis det er nogen, der har speciale i katte og/eller smådyr (hvilket katten vel kommer ind under), dvs. ikke en dyrlæge, der primært beskæftiger sig med husdyr (heste og den slags), og de må meget gerne have gode faciliteter til undersøgelse, operation, laboratorium mv.

Håber, I har noget input omkring det.

jeg kender ikke personlig til dem men hvad med dyrehospitalet i slagelse? de har en underafdeling af Kattens Værn og må næsten derfor have god forstand på katte :slight_smile:

http://www.slagelsedyrehospital.dk

[QUOTE=cæsar;1132569]jeg kender ikke personlig til dem men hvad med dyrehospitalet i slagelse? de har en underafdeling af Kattens Værn og må næsten derfor have god forstand på katte :slight_smile:

http://www.slagelsedyrehospital.dk[/QUOTE]

Jeg kender dem kun fra et meget uheldigt vagt kejsersnit (opdrætterven) - tæt på at koste katten livet

Det lyder ikke rart :frowning: Der er lidt for langt til Slagelse herfra. Det tager ca. 45 minutter ind til bygrænsen. Vi håber at kunne finde noget tættere på.

Nu kan alle begå fejl og vi kender ikke hele historien. Det er så let at dømme andre :-(.

Jeg kender ikke andre dyrlæger i dit område desværre.

Jeg er ret sikker på, at Pia (Meekocoons) bruger Gørlev Dyreklinik og er glimrende tilfreds :slight_smile:

De har speciale i fugle og krybdyr, og de behandler vist også heste. Ved ikke, om det er en dårlig ting, men det er ikke lige kat, der er i fokus, når man læser på deres side. Det er det, jeg umiddelbart tænker, når jeg sidder og kigger på siden… Har siddet og kigget på dem… De er da også med under overvejelse. Jeg er flyttet herover med kattene fra Horsens, hvor jeg havde Bygholm Dyrehospital, som jeg virkelig savner. Kunne være rart med en dyrlæge, der har speciale i katte. Hvis der da findes sådan en i nærheden. Tak for dit bud. Vi overvejer Gørlev, men vil gerne have flere bud på gode dyrlæger.

[QUOTE=Pussikat;1132560]Vi har besluttet, at vi vil have en ny dyrlæge, men det er jo en jungle at skulle vælge en ny, så jeg har brug for jeres erfaringer. Vi ønsker ikke at benytte nogen af de dyrlæger, der er i selve Kalundborg. Vi er godt klar over, at det kræver, at vi skal køre et stykke vej for at komme til en ny dyrlæge, men håber, at det kan holdes inden for ca ½ times kørsel, især for kattenes skyld.

Vi foretrækker, hvis det er nogen, der har speciale i katte og/eller smådyr (hvilket katten vel kommer ind under), dvs. ikke en dyrlæge, der primært beskæftiger sig med husdyr (heste og den slags), og de må meget gerne have gode faciliteter til undersøgelse, operation, laboratorium mv.

Håber, I har noget input omkring det.[/QUOTE]

Hvor er det underligt :slight_smile: …Jeg er så en af dem som er MEGET glad for Kalundborg dyrehospital, jeg kører gerne fra Næstved til Kalundborg, hvis jeg støder på noget kritisk …Jeg synes Sonny er utrolig dygtig, det er ham jeg har brugt til tidlig neutralisering af killinger.

Som jeg skrev, er vi ikke interesserede i at bruge nogen af dyrlægerne her i byen. Det er fint, at du er glad for dem, men vi ønsker ikke at være kunder hos nogen af dyrlægerne her i byen. Derfor efterlyser jeg et nyt sted.

Hvis du vil have specialister på kat, så finder du ikke ret mange - om nogen - indenfor den radius du har med den tid du vil bruge på transport. Snertinge kunne være et bud, men om de har kattespecialister ved jeg faktisk ikke. Vi bruger dem kun i vagtordningen, og der er jeg som oftest selv ganske klar over hvorfor jeg ikke vil vente til normal åbningstid og får den hjælp der skal til indtil vores egne har åbent.

Gørlev har 5 dyrlæger, hver med deres specielle interesse, alt fra slanger og padder, over fugle, div. kæledyr, hund og kat, produktionsdyr, ja selv cirkusdyr dækker de :wink: Men fælles for dem alle er at man er i totalt trygge hænder og at de kender både deres egen og klinikkens grænser, de er hudløst ærlige og kan sige til og fra. Jeg er i al fald 100 % tryg ved dem :slight_smile:

Han ville ikke få lov så meget som at passe en af mine hybelkaniner!!! Se her: http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=30229&highlight=Mikkel

Tak, Pia. Vi har også tænkt på Snertinge. Men det vil jo være rart at høre om personlige erfaringer mht. dem også, så jeg håber, at nogen kan byde ind. Jeg ved godt, at det måske bliver svært at finde noget i den radius, vi har sat op, men det kunne jo være, at I herinde kendte til dyrlæger, vi ikke gjorde :slight_smile: Hvem bruger du selv til dine katte af dyrlægerne?

Snertinge Dyrehospital havde engang et udmærket ry :slight_smile:

Det er oftest Lise, Arne eller Ove, men jeg er fint tilfreds med dem alle. De er nemlig gode til at bruge hinanden, også under konsultationen, så i princippet er det for mig ligegyldigt hvem der er der.

Okay. De er i hvert fald med i vores overvejelser.

dkkorat: jeg vil gerne høre fra nogle, der har personlige erfaringer med dem, for ry kan jeg ikke rigtigt bruge til noget. Vi er ret opsatte på at finde et rigtig godt sted, så vi tager ingen chancer.

[QUOTE=cæsar;1132582]Nu kan alle begå fejl og vi kender ikke hele historien. Det er så let at dømme andre :-(.

Jeg kender ikke andre dyrlæger i dit område desværre.[/QUOTE]

Det er korrekt - men der er forskel på hvad fejl det er - der er faktisk noget der hedder almen viden … Og der blev givet en “næse” for det.

Du får det til at lyde som jeg render med en halv vind …

Personlig erfaring er det ikke men min svoger er rigtig glade for Snertinge.

Holbæk dyrehospital er jeg ret tilfreds med og dem stoler jeg på. De har gode faciliteter og kan lave mange forskellige undersøgelser :slight_smile:

Vi fik simpelthen den bedste professionelle behandling af Kirsten, da vi akut kom ind med Hugo. Så selvom det var en traumatisk oplevelse at måtte aflive ham så pludseligt, fik vi alligevel en form for god oplevelse…hvis man kan sige det på den måde :slight_smile:

Ja, nu ved jeg godt du skriver at Slagelse er lidt for langt væk, men jeg vil gerne tilføje at jeg på nær en enkelt gang har været tilfreds. Min faste dyrlæge derude er jeg ganske udmærket tilfreds med og jeg synes pågældende virker kompetent, og altid har gjort det i mine tilfælde. Et par gange har jeg været inde hos en anden end min faste derude og den ene af disse vil jeg ikke ind til igen.

EDIT: … og nu kan jeg se at pågældende tilsyneladende ikke er på klinikken mere

Jeg var meget meget glad for Tølløse Dyreklinik http://tollosedyreklinik.dk/ da jeg boede på Sjælland… Så dygtig og venlig, rolig og troværdig. Jeg var slet ikke nervøs over at aflevere min kat til behandling der… Det er godt nok lidt over en halv times kørsel fra Kalundborg, men I kunne evt. have den in mente.