Anbefal en dyrlæge i Odense

Hej alle,

Jeg er i gang med at undersøge, hvilken dyrlæge jeg vil benytte til min fremtidige kat. Jeg bor 1,3 km. fra Odense Dyrehospital i Rosengårdscentret, så det ville jo være oplagt at blive tilknyttet der. Men jeg synes måske, at deres priser er lidt dyre? Eller er det sådan, priserne generelt ligger?

Alternativt ligger der en dyreklinik i Overgade (1,9 km) med nogle lidt billigere priser. Der ligger også en dyrlæge, Jens Erik Sønderup, på Hjallesevej (2,5 km), men jeg kan ikke finde en hjemmeside på ham, så jeg kender ikke hans priser.

Til dem af jer, der bor i Odense: hvilken dyrlæge bruger I? Til jer andre: kender I noget til dyrlæger i Odense og kan I evt. anbefale én? Tak for hjælpen! :slight_smile:

Der er tre store/større dyrlæger i Odense. Dyrlægerne i Højby, dyrlægen i Overgade og Odense Dyrehospital hhv. Rosengårdscentret og Rugårdsvej.

Dyrehospitalet er størst og har uden tvivl det mest avancerede udstyr. Det betaler man jo for, men mindre kan selvføgelig gøre det, hvis katten bare skal til årligt tjek og vaccineres.

Selv bruger jeg Dyrehospitalet. Jeg havde ikke noget at gå ud fra, da jeg skulle vælge, men dengang var de dyrlæger for Inges Kattehjem, så det blev afgørende :slight_smile: Jeg er udmærket tilfreds med dem, og jeg foretrækker at komme samme sted i stedet for at vælge ud fra prisen.

Ingrid - Og hvordan er der nu - Dr. Dyredød har en klinik med et meget enslydende navn som Odense Dyrehospital. Det er Odense Dyreklinik han kalder sin, ikk’? Der skal man i hvert fald holde sig langt væk fra :slight_smile:

Da jeg boede i odense endte jeg med at bruge årslev dyrehospital. De kan varmt anbefales selvom der er lidt vej derud

Find dyrlæge | Den Danske Dyrlægeforening hvis man checker her er man sikker på at undgå Dr. Dyredød

Enig med Ingrid.

Vi bruger Dyrehospitalet på Rugårdsvej.
Dem i Rosengårdscentret synes jeg ikke er særlig gode selvom det er samme afdeling.

Jeg bruger også Odense dyrehospital på Rugårdsvej. Det er virkelig dygtige og søde :slight_smile:

Det er rigtigt nok, at han åbenbart har en klinik her i Odense også. Den hedder vist Læsøgade Dyreklinik, så man burde ikke umiddelbart kunne tage fejl. Det er helt sikkert også det rigtige dyrehospital, som Cecilie har fat i, når hun nævner Rosengårdcentret. Men man kan jo aldrig advare for meget mod Dr. Dyredød :S

[QUOTE=ThildeL;1243512]Enig med Ingrid.

Vi bruger Dyrehospitalet på Rugårdsvej.
Dem i Rosengårdscentret synes jeg ikke er særlig gode selvom det er samme afdeling.[/QUOTE]

Jeg har et par gange været nødt til at tage i Rosengårdcentret, og jeg synes, det er vildt stressende for både mig og dyrene, fordi man skal sidde og vente i butikken. Sidste gang måtte vi sidde ved siden at en pige med to hunde, og da vi skulle ud igen, sad der en kæmpe af en hund lige uden for døren. Så jeg bruger dem kun akut, hvis jeg ikke har andre muligheder. Men det er nu ikke, fordi jeg har særligt dårlige erfaring med de personer, der er derude. Det har vist været nogen forskellige, hver gang jeg har været der.

Tak for svarene, alle sammen. :slight_smile:

Jeg er ærgerlig over at høre, at Dyrehospitalet i Rosengårdcentret ikke er super, for det er så dejligt nemt at komme dertil, selv om jeg ikke har bil. Men jeg må vel springe på cyklen og tage rundt til de forskellige for at se, hvad de kan tilbyde af faciliteter. Jeg vil nemlig også helst tilknyttes til en enkelt dyrlæge, hvis det er muligt.

Og jeg havde slet ikke hørt om ham Dr. Dyredød! Puha, tak for advarslen! Ham skal jeg i hvert fald ikke i fingrene på. :frowning:

Redigeret:

Man kan aldrig advare for meget imod sådan en klamphugger! Jeg kendte ham f.eks. ikke (har vist læst om ham for mange år siden, var det ikke ham med hunden Balder?), og vidste ikke, at han også drev klinik her i Odense. Så tusind tak for den advarsel!

Ja, det er gode pointer. Jeg tager ud og kigger på faciliteterne selv, og ser, hvor jeg føler mig bedst tilpas. Tak for hjælpen! :slight_smile:

Det var dem ude i Rosengårdscentret der steriliserede og øremærkede Sukker.
Og begge dele var noget klamp som endte i hhv en akut tid hos vagtdyrlægen pga betændt sår og en øremærkning man ikke kan se eksisterer!

[QUOTE=ThildeL;1243550]Det var dem ude i Rosengårdscentret der steriliserede og øremærkede Sukker.
Og begge dele var noget klamp som endte i hhv en akut tid hos vagtdyrlægen pga betændt sår og en øremærkning man ikke kan se eksisterer![/QUOTE]

Tak for advarslen! :frowning:

Skal jo ikke kunne sige at det er deres generelle standard derude - men jeg har kun haft god erfaring med dem på Rugårdsvej :slight_smile:

dem på Overgade er… mærkelige. Dyrlægen mener simpelthen at man kan give en kat proteinforgiftning ved at fodre med proteinholdig foder fx råt kød, og Orijen tørfoder … :s

Dem på Rugårdsvej er altid smilende og hjælpsomme og prøver ikke at hive penge ud af folk. De har ofte været gode til at give rabatter til os. Og de respekterer ens kattehold involverer udstillinger.

[QUOTE=ThildeL;1243570]Skal jo ikke kunne sige at det er deres generelle standard derude - men jeg har kun haft god erfaring med dem på Rugårdsvej :slight_smile:

dem på Overgade er… mærkelige. Dyrlægen mener simpelthen at man kan give en kat proteinforgiftning ved at fodre med proteinholdig foder fx råt kød, og Orijen tørfoder … :s

Dem på Rugårdsvej er altid smilende og hjælpsomme og prøver ikke at hive penge ud af folk. De har ofte været gode til at give rabatter til os. Og de respekterer ens kattehold involverer udstillinger.[/QUOTE]

Det lyder som om jeg har fundet min dyrlæge i Odense, når nu I alle er så glade for dem på Rugårdsvej. :slight_smile: Også selv om jeg skal transportere mig selv og min killing lidt længere for at komme derind.

Kirsten kirsten kirsten og altid Kirsten :slight_smile:

Fyn:

Kirsten Brock,
Dyrlæge på Højby Dyreklinik, Odense
Telefon: 65958005 • Mail:[email protected]
www.hojbydyreklinik.dk

[QUOTE=lenschow;1243619]Kirsten kirsten kirsten og altid Kirsten :slight_smile:

Fyn:

Kirsten Brock,
Dyrlæge på Højby Dyreklinik, Odense
Telefon: 65958005 • Mail:[email protected]
www.hojbydyreklinik.dk[/QUOTE]

Jeg har kigget på hjemmesiden, og det ser rigtigt godt ud! Desværre bliver det meget besværligt at komme dertil uden bil - der er for langt at cykle, og man skal med mindst to busser eller med bus og tog, plus gå et pænt stykke vej. Så mageligheden vinder nok i denne omgang, eftersom der kun er halvt så langt ind til Dyrehospitalet på Rugårdsvej. Men tak for tippet, som jeg håber andre, som læser denne tråd, kan bruge. :slight_smile:

Det er ikke Dr Dyredød men hans ‘ven’/‘kompagnon’ der huserer i Odense, det er den her man skal undgå

Klinikkens adresse: Odense Dyreklinik,Pårupvej 68 A, 5210 Odense NV, Telefon 2812 2222

http://www.odensedyreklinik.dk/

EDIT: Hans/deres hjemmesider ligner alle hinanden og der står intet om personalet … gad vide hvorfor :? :thumbdown:

[QUOTE=danpia;1243633]Det er ikke Dr Dyredød men hans ‘ven’/‘kompagnon’ der huserer i Odense, det er den her man skal undgå

Klinikkens adresse: Odense Dyreklinik,Pårupvej 68 A, 5210 Odense NV, Telefon 2812 2222

http://www.odensedyreklinik.dk/

EDIT: Hans/deres hjemmesider ligner alle hinanden og der står intet om personalet … gad vide hvorfor :? :thumbdown:[/QUOTE]

Tak for advarslen! Jeg var lige inde og kigge på hjemmesiden, og der står endda på forsiden, at “…vi også vil undgå enhver form for overbehandling eller unødig behandling, som blot belaster dit kæledyr og din privatøkonomi.” Jeg går ud fra, at de fleste dyrlæger er etiske personer, som ikke anbefaler unødig behandling, så jeg læser faktisk denne linje som om “dyre” livsreddende behandlinger frarådes hvis det vil være billigere at aflive - og dét vil jeg i hvert fald ikke være med til! Under fanen “historie” skrives der desuden en masse om, hvor dyrt det er blevet at gå til dyrlæge pga. den globale lavkonjunktur (???), men at klinikken har barberet priserne ved at minimere og lavtlønne hjælpepersonale og ved kun at specialisere sig i 10-20 standardbehandlinger - det lyder også utrygt! Hvad nu hvis lige præcis min kat viser sig at lide af en sjælden sygdom?

Og så er der desuden utroligt mange stavefejl i teksterne, både i de diagnostiske termer og i det almindelige sprog. Jeg formoder, at en dyrlæge, der har klaret sig bare nogenlunde gennem fem års universitetsstudier, formår at skrive et grammatisk korrekt og forståeligt dansk (eller har råd og forstand til at ansætte en sekretær, som kan) og har styr på sine diagnoser. Eftersom dette ikke er tilfældet… NEJ TAK. :thumbdown:

Når nu der er så mange, som anbefaler Dyrehospitalet på Rugårdsvej, kan I så også anbefale en bestemt dyrlæge derinde? :slight_smile:

Jeg brugte Odense dyrehospital på rugårdsvej, da jeg boede i Odense og jeg har kun positivt, at sige om dem derinde! :thumbup:

[QUOTE=Cecilie;1243636]Tak for advarslen! Jeg var lige inde og kigge på hjemmesiden, og der står endda på forsiden, at “…vi også vil undgå enhver form for overbehandling eller unødig behandling, som blot belaster dit kæledyr og din privatøkonomi.” Jeg går ud fra, at de fleste dyrlæger er etiske personer, som ikke anbefaler unødig behandling, så jeg læser faktisk denne linje som om “dyre” livsreddende behandlinger frarådes hvis det vil være billigere at aflive - og dét vil jeg i hvert fald ikke være med til! Under fanen “historie” skrives der desuden en masse om, hvor dyrt det er blevet at gå til dyrlæge pga. den globale lavkonjunktur (???), men at klinikken har barberet priserne ved at minimere og lavtlønne hjælpepersonale og ved kun at specialisere sig i 10-20 standardbehandlinger - det lyder også utrygt! Hvad nu hvis lige præcis min kat viser sig at lide af en sjælden sygdom?

Og så er der desuden utroligt mange stavefejl i teksterne, både i de diagnostiske termer og i det almindelige sprog. Jeg formoder, at en dyrlæge, der har klaret sig bare nogenlunde gennem fem års universitetsstudier, formår at skrive et grammatisk korrekt og forståeligt dansk (eller har råd og forstand til at ansætte en sekretær, som kan) og har styr på sine diagnoser. Eftersom dette ikke er tilfældet… NEJ TAK. :thumbdown:[/QUOTE]

Hvis du sender en email-adresse (i PB) skal jeg forwarde en mail jeg har med en masse links

[ul]
[li]deres klinikker[/li][li]side mod JBH[/li][li]til artikler om JBH & RFH (som er ham der er i Odense)[/li][/ul]

Det er uhyggelig læsning :frowning: