Anbefal restaurant i Kbh el Frederikssund

Ideer til gode restaurant søges?

Mickey og jeg har 20års bryllupsdag d. 12. feb:hjerte: og vi har tænkt os at inviterer den nærmeste familie ud at spise.
De bor alle på Sjælland så det nemmeste for alle er at vi tager derover. De har bil og det ene par bor i Skibby og de to andre i Ballerup og Brønshøj.
Så et eller andet sted der imellem, helst Kbh.

Planen var restaurant Toppen i Roskilde fordi vi har været der 2 gange før og det var godt og lækkert, men de har lukket d.15feb!

Vi (familien) har meget forskellige smag men eftersom det er vores bryllupsdag er vi lidt egoistiske :tihi: og går efter Mickeys og min smag (det er også os der betaler :p)

Vi elsker stærk mad, masser af hvidløg og godt kød. Jeg er vild med græsk mad men hader når det er “fordansket” mad som f.eks de fleste italienske restaurant er idag.
Det skal IKKE være kinesisk el.lign.

Det skal selvfølgelig være til at betale sig fra (på Toppen koster hovedretten 195,- så ca. deromkring)

Jeg kan jo kigge mig bevidstløs på hjemmesider men vil heller have personlige anbefalinger. Vi har én gang været uheldig og prøvet et nyt sted som var elendigt! Vi er ikke ligefrem
mangemillionærer så det hér har vi sparet sammen til og vil gerne at det bliver en super god oplevelse. Selvskabet skal nok blive…øhh… underholdende, det er mest Mickeys familie :stuck_out_tongue:
men det ville være lækkert hvis maden også var i top :smiley:

Så hvis I vil være søde at komme med nogle forslag så vil jeg blive meget glad :smiley:

Jeg har godt nok kun været der en enkelt gang - og for nogle år siden - men hvad med http://www.toldboden.info/. I København er der så mange restauranter, at det er svært at anbefale en frem for en anden :slight_smile:

Den har jeg faktisk kigget på :slight_smile:
Den er helt klart med i overvejelserne :slight_smile:

Madklubbens restauranter er god gedigen mad til ok priser og med god service. Der ligge bl.a. en i centrum og en på Vesterbrogade. De har f.eks. rigtig gpde bøffer.

[QUOTE=HeroldDesign;1146374]Den har jeg faktisk kigget på :slight_smile:
Den er helt klart med i overvejelserne :-)[/QUOTE]

Beliggenheden er god med udsigt over vandet (og relativt nem at finde, selv for ikke-lokalkendte) og kvalitetsmæssigt var jeg absolut tilfreds, kan jeg huske :slight_smile:

Nogen der kender den her? :http://santoni.dk/menu/

Jo mere jeg tænker over det tror jeg en græsk restaurant ville være bedst for alle, det skal bare være en god kvalitet mad.

[QUOTE=HeroldDesign;1146383]Nogen der kender den her? :http://santoni.dk/menu/

Jo mere jeg tænker over det tror jeg en græsk restaurant ville være bedst for alle, det skal bare være en god kvalitet mad.[/QUOTE]

Jeg har aldrig været der…heldigvis.

Prøv at se deres smiley-rapport fra 19.11.2013… http://www.findsmiley.dk/KontrolRapport.aspx?id=505604&akt=2&AktLbNr=864666&Region=03

Italiensk mad der ikke er fordansket. Det må jo så være italiensk mad lavet af italienere?

Vi har pt tre favoritter:
Da Claudio http://www.da-claudio.dk
Salvatore http://salvatore.dk/
Ponte Vecchio http://pontevecchio.dk

Ingen af dem er voldsomt dyre, men kvaliteten og vinen er i orden :slight_smile:

Enig med AnnR…Da Claudio er SÅ god…rigtig italiensk mad lavet af italienere.!

Jeg er faktisk mere til græsk mad, som jeg også skrev, det med det italienske var bare for at forklare hvad jeg mener med fordansket med, jeg synes snart der findes “italienske restauranter” på alle gade hjørner som absolut intet har med italiensk mad at gøre :slight_smile:

[QUOTE=Ann R;1146419]Italiensk mad der ikke er fordansket. Det må jo så være italiensk mad lavet af italienere?

Vi har pt tre favoritter:
Da Claudio http://www.da-claudio.dk
Salvatore http://salvatore.dk/
Ponte Vecchio http://pontevecchio.dk

Ingen af dem er voldsomt dyre, men kvaliteten og vinen er i orden :)[/QUOTE]

Udover de nævnte fremragende restauranter, er vores favorit meget autentiske italiener er Alto Palato www.altopalato,dk :thumbup:

Det synes jeg så, er meget svært at finde i en ordentlig kvalitet i Danmark :frowning:

Hva så med noget mexikansk eller en mongolian barbeque, sådan én var vi engang på i Århus det var vildt godt :slight_smile:

Helt enig, har været der en del gange, har holdt min fødselsdag der, det har altid været godt.
Har også haft udenlandsk kollega med, som også syntes rigtig godt om det

[QUOTE=HeroldDesign;1146374]Den har jeg faktisk kigget på :slight_smile:
Den er helt klart med i overvejelserne :-)[/QUOTE]

Som skrevet ovenfor, Toldboden kan anbefales.

Tillykke med bryllupsdagen

:slight_smile:

Ellas.dk - Her er vi! her spiser man godt. Ikke et Kæmpe udvalg, men god mad og rare folk. Jeg kom der af og til da jeg boede i kbh. Fandt det via en bruger da jeg var skp og en frokost buffet kostede 38kr, så ja det går mange år tilbage. Det ligger på 1. salen ellers har jeg givet dig et helt forkert link. Det er lige når man kommer af på nørre port og begynder at gå op mod strøget

Der ligger en mongolian barbeque inde ved Rådhuspladsen men jeg ville nu hellere personligt have græsk - Ellas er ikke fancy. Det er et lille familie drevet sted, der kommer mange stamkunder. Men de har også plads til selskaber. Har da været derinde flere gange hvor der har været fødselsdagsselskaber. Hmm må da vist spise der igen næste gang jeg er i kbh :wink:

Jeg har spist flere gange her http://www.larocca.dk

Den vil jeg klart anbefale. De har også en restaurant i Hellerup, hvor vi også har været. Super lækkert, synes jeg!

Mongolian barbecue ved rådhuspladensen er lukket og lavet om til running sushi :frowning: og den er elendig.

tak for info, ja der sker jo nok lidt når man sådan flytter

Det gælder også de to andre. Salvatore har så yderligere det særpræg at den ligger i et af de ældste overlevne huse det indre i København. Det er det tidligere La Strada med nye ejere.

Græsk mad - der ville jeg have sagt Sokrates i Baggesensgade - den var fantastisk. Men den er desværre lukket. :frowning: