Anthon & Dallas

Kl 2:40 natten til lørdag kravlede Anthon rundt på min emhætte og nærstuderede krydderierne på hylden lige over. Jeg vågnede ved bragene fra glaskrukkerne der væltede ned på mit klinikegulv. Der var heldigvis ikke nogen af dem der gik i stykker. Men da jeg så stod op nogle timer senere kom jeg pludselig i tanke om at min splinternye hoveddørsnøgle havde ligget på emhætten (havde ikke lige fået puttet den i nøglebundtet) og nu er den væk. Som i PIST væk. Nøøøøj jeg var træt af ham, men så kiggede han på mig og så smeltede jeg lidt og tænke pyt med det, jeg har jo en ekstranøgle… :tihi:

Dallas er håbløs at tage billeder af, for ligeså snart jeg finder kameraet frem mener han at han skal kæles med og så mosler han rundt, men jeg fik da lige et glimt af ham her :smiley:

Jeg er holdt op med at have ting stående fremme jeg ikke vil have smadret :lol:

Haha jeg har faktisk heller ikke ret mange pynteting… men sørme om de ikke også lige fik smadret mit Bonzaitræ i dag. Gad vide hvornår orkideerne ryger! :uha: :tihi:

Hehe hvis du ejer EN ting som kattene helst ikke må ødelægge, så være SIKKER på at de skal nok finde den og gøre netop det. Katte har en 6. sans for sådan noget. Lissom de altid jokker lige DER hvor man f. eks har ondt i maven. Elelr i ens blære hvis man skal tisse. Det er bare noget katte kan L

Sådan, Anton! :høhø:
Nå, men nu hvor han har fået undersøgt emhætten, gider han sikkert ikke hoppe derop mere. Så vær forberedt på, at han vælter noget andet næste gang. :smiley: