Apropos den der film om George W

Som jeg 100% skal i biffen og se, når jeg har afleveret min eksamensopgave.

Så faldt jeg lige over et par gode grin til ventetiden:

(og http://www.pandemicflu.gov for den sags skyld også - se youtube-traileren først)

Jeg har nu altid haft lidt ondt af manden, men pæn det er han, synes jeg. Jeg kan godt lide hans ansigt. -love :slight_smile: -upssa

Jeg syntes absolut ikke om hans ansigte men det er nok fordi jeg kæder det sammen med hans gøren.

Jeg har altid syntes at han mindede en smule om en lille hund der står og hopper (ja jeg ved godt at det er synd for hunden) men det er altså min mening om den mand.

[quote=birtheras;75000]Jeg syntes absolut ikke om hans ansigte men det er nok fordi jeg kæder det sammen med hans gøren.

Jeg har altid syntes at han mindede en smule om en lille hund der står og hopper (ja jeg ved godt at det er synd for hunden) men det er altså min mening om den mand.[/quote]
Ja, du har ret i det. Hans handlinger har været for skræmmende til at man kan skille ansigtet fra manden i dag.

Men jeg tror der er et element af lettelse i den bearbejdning af hans præsidentperiode, som sker nu allerede før han er gået af. Derfor kan jeg godt følge de som har brug for at grine af det. Jeg har det sådan også.

Jeg har grint af ham hele vejen igennem. Alle hans motiver for krigen i Irak har været så gennemskuelige for mig fra starten. Jeg har nægtet at se våben der ikke eksisterede selvom Finn som er meget mere inde i politik end mig påstod at de nu nok var der.

Jeg er af den fulde overbevisning at den eneste grund til at han gik ind i Irak var fordi han ville gøre det færdig som han mente hans far ikke gjorde.

Han var som mange dyreforekæmpere målet helligere midlet og så er det forøvrig ligegyldig hvor mange liv det koster. -mai

Nå men det var jo slet ikke det din tråd var om…sorry

Jeg skal helt sikkert også se filmen når den engang kommer -thumbs

jeg skal også se den… håber jeg kan lokke PP med ind og se den… ellers kan det være vi skulle tage ind sammen Sheer ?

Ja, det kan vi godt. -thumbs

Fra på tirsdag har jeg afleveret og er dermed lidt mindre eksamensstresset. Må lige undersøge hvornår og hvor den overhovedet går. :smiley:

Er han værre…

end så mange andre præcidenter.

Jeg tænker på Watergate.
Vietnam-krigen.
Udryddelsen af indianerne.
Kampen mod de sorte.

You name it -brist

Kærligst Mona

jeg synes han er værre -tommelned

vi vil så gerne brøste os af at være blevet så kloge gennem tiden, og jeg mener han var et skridt tilbage istedetfor et skridt frem.

jeg håber for amerikanerne at Obama er det skridt frem de har længtes efter.