Arya's lille Poker Face

Har gået og ventet så spændt, Arya skulle have babyer i dag.
Det fik hun også men det gik bestemt ikke som jeg havde håbet.
Hun fik veer og siden presseveer og de blev bare ved uden at der skete noget.
Ringede til dyrlægen og kom derud, det hele endte med et kejsersnit.
Der kom en killing, en dejlig dreng Poker Face, og Arya fik fjernet sin livmoder.
Arya er nu ved at vågne op og Poker Face får sutteflaske indtil mor Arya er frisk til at passe ham.
Er der nogen som har gode råd om at passe ham og mad indtil Arya kan selv.
Er bare så bange for at miste både Arya og lillemand.
Lige et par billeder af lille Poker Face
Hilsen Lisbeth

øv for den da lisbeth, kan du ikke evt finde en amme familie…??

altså hvis hun ikke er i stand til at passe den.
eller evt en søskende til den fra en der mangler en mor.

Kæreste Lisbeth…:knuser:

Åh…nej det er ikke til at bære :græde:

Jeg ønsker det bedste af der allerbedste for Arya-pige og hendes lille
Tutte-lut.

Det gør mig virkelig ondt.
Jeg sender jer mange-gruppekramrigtig mange.

[quote=Heidi;221437]altså hvis hun ikke er i stand til at passe den.
eller evt en søskende til den fra en der mangler en mor.[/quote]

Jeg håber at hun kan passe ham, ved det ikke endnu da hun stadig er meget bedøvet, men vil gerne have et par papsøskende til ham, det er bare så synd når de er enebørn.
Hilsen Lisbeth

[quote=Mona Jensen;221441]Kæreste Lisbeth…:knuser:

Åh…nej det er ikke til at bære :græde:

Jeg ønsker det bedste af der allerbedste for Arya-pige og hendes lille
Tutte-lut.

Det gør mig virkelig ondt.
Jeg sender jer mange-gruppekramrigtig mange.[/quote]

Mange tak skal du have Mona, sidder bare her og græder snot, det er bare så synd for Arya.
Hilsen Lisbeth

Havde det været for en uge siden havde jeg et hold på 7 ;o)

Jeg er bare så ked af det på dine vegne søde Lisbeth.

Hvor ville jeg ønske, at vi boede tættere på hinanden :knuser:

Hvor er det ærgeligt, at det skulle gå sådan. Hvis du kan få lov at lægge ham til hos hende, mens du sidder hos dem, så kan du evt. forsøge det. Alternativt ville jeg støtte med lidt erstatning, til mormissen er så meget sig selv igen, at hun kan deltage i børnepasningen. Vi har endnu ikke prøvet et kejsersnit (jo et, med en staldkat, der boede her, da vi flyttede ind, men det vil jeg ikke bruge som eksempel, da jeg ikke har forudsætninger for at vide, hvordan hun normalt ville te sig), men ved fra andre, at det kan komplicere starten en del med en mormis i narkose. Måske nogen vil komme på banen med gode råd til dig hvad det angår…

Det er altid lettest, når der er flere killinger, men vi har haft to enekillinger, og de er blevet de skønneste katte. Det kræver noget mere socialisering, men samtidig var det også vores oplevelse, at vores enekillinger var meget mere opmærksomme på os mennesker, og meget mere opsøgende selv. På den måde gav det egentlig ikke så meget mere arbejde (men de er skide svære at sælge ;))

Jeg håber og krydser for, at det hele kommer til at gå godt.

jeg har haft et kejsersnit også.
Forskellen er dog at hun havde født fine levende fødte og taget sig af dem, det var den sidste der var død ikke kunne komme ud.
Men hun tog sig straks af killingerne da hun vågnede. Der var ingen problemer af den art.

Nåhhh …En lille sød solo babymis .-)

Mit første kuld endte osse i kejsersnit hvor resultatet var 4 dejlige killinger. Jeg passede dem de første to døgn indtil Pretty var helt frisk og bevidst igen.

Sørg for at din lille killing ligger lunt og godt, gerne på en varmepude, så skal han ikke bruge energi på at holde sig varm - Pak gerne noget blødt rundt om ham, så han ikke føler sig alene.

Det kan godt blive et par hårde døgn, sådan en lille fyr skal jo ha’ flaske hver 2 - 3 time …Han skal stimuleres til at besørge, så søvn bliver der ikke meget af - Pyt det må du indhente senere :slight_smile:

Da jeg passede mine kejser-børn, kom Pretty selv og fortalte at hun var klar til at tage over …Hun sprang simpelthen op i sofaen til mig, hvor jeg sad og flaskede - Gav min hånd et puf, forsøgte at tage killingen ud af hånden på mig …Jeg fattede budskabet og lagde killingerne ned til hende …Siden blev hun en super missemor.

En hjerteslagsbamse kan måske være en hjælp, så den lille ikke skal føle sig alene og utryg og måske give anledning til noget uro.

Jeg ville ligge ham til sin mor og så overvåge ham der, jeg har haft et par kejsersnit og har altid lagt killinger til med det samme men mine hunkatte har heller ikke være flere dage om at komme til sig selv, allerhøjest ½ til 1 døgn, giv evt. tilskud vedsiden af.

Hvis man gør dette, så vil jeg anbefale konstant overvågning, idet nogle hunkatte i deres forvirring m.m. efter narkosen kan finde på at tage livet af den lille. Den lilles kalden og piven kan frustrere en konfus og omtåget missemor så meget, at det ender helt galt :frowning:
Jeg siger ikke, at det går sådan hver gang, men man skal absolut have det med i sine overvejelser for og imod.

[quote=Christina B;221495]Hvis man gør dette, så vil jeg anbefale konstant overvågning, idet nogle hunkatte i deres forvirring m.m. efter narkosen kan finde på at tage livet af den lille. Den lilles kalden og piven kan frustrere en konfus og omtåget missemor så meget, at det ender helt galt :frowning:
Jeg siger ikke, at det går sådan hver gang, men man skal absolut have det med i sine overvejelser for og imod.[/quote]

Ja det sagde vores dyrlæge til os at vi skulle passe på med, moderen kunne finde på at bide den lille ihjel i ren fustration.
Hilsen Lisbeth

[quote=Coon Danica;221497]Ja det sagde vores dyrlæge til os at vi skulle passe på med, moderen kunne finde på at bide den lille ihjel i ren fustration.
Hilsen Lisbeth[/quote]
Nemlig, det var bl.a. en af de ting vi oplevede med vores staldkat efter kejsersnit. Det er rigtig hårdt at gå med tanken om, at det måske var gået bedre, hvis man havde handlet anderledes, og samtidig kan man ikke gå på toilettet, hente noget at spise eller andet, uden at man skal have den lille med, og det giver også anledning til en del uro, så man skal virkelig overveje sine løsninger nøje :wink:

[QUOTE=Coon Danica;221497]Ja det sagde vores dyrlæge til os at vi skulle passe på med, moderen kunne finde på at bide den lille ihjel i ren fustration.
Hilsen Lisbeth[/QUOTE]

Enig …Du må ikke lægge den lille ned uden MEGET nøje overvågning - Missemor er ør og omtåget …Osse længe efter, hun SER frisk ud. (Narkosen forlader sidst bevidstheden.) Men når du sidder ved fødekassen / missemor, så synes jeg godt du kan putte den lille hos hende - Så får han osse hendes lugt.

Ja selvfølgelig skal man overvåge skarpt, min egen dyrlæge lægger f.eks også killinger til efter kejsersnittet, men måske er det fordi jeg har persere at det er gået godt, men hvis jeg fik et kejsersnit ville jeg gøre det igen, men du skal gøre hvad du føler for :))

Jeg fik missemor og killinger overbragt hver for sig af mine dyrlæger, med strenge anbefalinger om, KUN at lægge de små ned til hende, når jeg havde øjnene konstant i fødekassen. På et tidspunkt slipper narkosen muskulaturet, og en bedøvet kat begynder at bevæge sig, og tumle lidt rundt …Hun er langt fra bevidst om hendes adfærd, og kan MEGET let komme til at lægge en killing ihjeld …Ved samme lejlighed fik jeg nemlig forklaret, at en bedøvet kat, tar’ lang tid om at blive bevidst, da bevidstheden er det sidste en narkose slipper.

Hejsa…

Sikke en trist oplevelse…hun var ellers sådan en fin misser ØV…og killingen ser rigtig rigtigt fin ud…en keeper :slight_smile:

Jeg har ikke haft problemer med at misse mor ikke har kunne passe sine killinger efter en operation…har blot holdt øje indtil hun var frisk så hun ikke lagde sig på killingerne…herefter er det gået rigtigt fint.

Måske nogle af jer kunne huske Solo Nolo mit ene barn…misse mor - hun passede ham fint indtil hun gik i løb da han var 3 uger…så jeg lærte at p.piller kan være et must når der kun er en killing…
Her efter var han mit ansvar…hun var ligeglad med ham…

Da han blev større legede han med de store killinger og er blevet socialiseret der igennem:-)

I dag er han en stor lækker kælekat som bor på Frederiksbergs sammen med en ung kastrat…

anna