Astma

Nogle som ved noget om katte og astma?
Om behandlinger og om en astmakats fremtidsudsigter?

MVH Helle

Det kan som regel medicineres.

Tak.

Kan en kat så som et menneske få et godt liv med astma?

Og er der nogle der ved om katte kan leve med en mild form for astmatiske tendenser uden nogensinde for alvor at udvikle det helt?

MVH

Jeg har ikke de store personlige erfaringer med astma, men fandt et par hurtige links:
http://www.dyrlaege.dk/Astma_hos_kat.180.0.html
http://www.dyrlaegevagten.dk/frame.cfm/cms/id=875/sprog=1/grp=2/menu=9/

Tusind tak Vivi.

Jeg vil undersøge lidt om det, da Eddies morfar jo desværre har det. Jeg tror bestemt ikke Eddie har, men jeg vil gerne vide, hvad jeg skal kigge efter.

Jeg vidste det naturligvis godt, da jeg købte ham, men Kazuki er den eneste i linjerne, som har haft det, så risikoen er lille - men derfor vil jeg alligevel gerne vide lidt mere end jeg gør nu. Lige nu ved jeg nemlig intet om katte og astma:-)

Tak

mvh

Katte kan godt leve med astma, især his den opdages tidligt og behandles rigtigt - den bedste site om felin astma er (naturligvis) amerikansk www.fritzthebrave.com Den er opdateret om de nyeste behandlinger - den er god for både dyrlæge og ejer at blive klog på. Min dyrlæge og jeg havde stor glæde af sitet, da vi skulle finde den bedste behandling for Kittys astma - sitet er siden blvete vældigt godt udbygget og opdateret.
Camilla

Man kan behandle med inhaleringsmedicin - der langt er at fortrække da kun behandler det nødvendige
http://thurah-cattery.dk/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=56&limitstart=3

Tusind tak! Eddie har da fået mig til at droppe alt rygning indendørs siden han flyttede ind - det er sundt for alle dyrene og for mig - jeg ryger mindre!

:slight_smile:

Jeg kan se, at hans oldefar - undskyld skrev vist morfar:-) - er på et andet forum - mig bekendt lever Kazuki et skønt og dejligt problemfrit liv. Jeg vil prøve at spørge hans ejer også:-)

Tak for gode svar