Astrologi på den sjove måde

Vandmanden 20/1-18/2 Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridstvenlig. Du lyver dog en del. I øvrigt er du temmelig skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang på gang. Folk synes du er dum i låget.

Fiskene 19/2-20/3 Du har en livlig fantasi og tror, du bliver forfulgt af politi og efterretningsvæsen. Du har ingen indflydelse på dine omgivelser og er helt uden charme. Dog er du meget pralende. Fiskene er ofte blottere.

Vædderen 21/3-19/4 Du er en foregangsmand og nærer foragt for andre mennesker. Du er hidsig, utålmodig og hånlig over for andre, men er til gengæld helt uden humoristisk sans. Du er ikke særlig rar, faktisk et røvhul, og ingen kan lide dig.

Tyren 20/4-20/5 Du er praktisk og ihærdig. Du har en stædig udholdenhed og arbejder som bare helvede. De fleste mennesker synes du er ensidig, tykhovedet og intolerant. Tyre har dårlig ånde, armsved samt lugter og fiser meget.

Tvillingerne 21/5-20/6 Du er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig fordi du er biseksuel. Du nærer helt overdrevne forventninger i alle situationer og betragtes som psykisk afviger. Du er meget behagesyg, altså billig. Forresten er tvillingerne kendt for at begå blodskam.

Krebsen 21/6-22/7 Du er sympatisk og forstående overfor andre folks problemer. Du betragtes som et naivt fæhoved. Du udsætter altid alting og laver aldrig noget selv. Andre prøver normalt at undgå dig, da du betragtes som meget kedelig. De fleste modtagere af socialhjælp er krebse.

Løven 23/7-22/8 Du anser dig selv for den fødte leder. Andre synes du er påtrængende. De fleste Løver er blærerøve og skruphysteriske. Du er forfængelig og selvglad. På den anden side er du også nærig og har meget stærk trang til alkohol. Løver er altid uhæderlige og begår ofte underslæb.

Jomfruen 23/8-22/9 Du er den logiske type og hader uorden. Denne irriterende pernittengryn holdning er utålelig for dine venner, hvis du har nogle. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan godt være gode buschauffører.

Vægten 23/9-22/10 Du er den kunstneriske type og ikke særlig realistisk. Hvis du er mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. De kvindelige vægte er som regel fede og ulækre. Dine chancer for arbejdsmæssige og økonomiske vindinger er lig nul. Dog kan vægte af begge køn være gode prostituerede. Alle vægte har kønssygdomme.

Skorpionen 23/10-21/11 Du er skarpsindig i forretningsanliggender og i det hele taget ikke til at stole på. Din moral er særdeles anløben. Seksuelt er du et nul, men du savler meget. De fleste skorpioner er nørder og har ikke noget liv.

Skytten 22/11-21/12 Du er optimistisk og blåøjet. Du satser dumdristigt på dit held, mest fordi du mangler talent. Skytternes hjerne er meget passende at sammenligne med visse fortidsøgler. De fleste skytter er fordrukne, liderlige eller narkomaner. Du er ufrivilligt komisk og folk griner meget af dig. Dine forsøg på at være morsom er derimod altid højst pinlige.

Stenbukken 22/12-19/1 Du er stokkonservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. Du er doven og betragtes som et hul i jorden. Der er ingen der lægger mærke til dig, og du kunne egentlig lige så godt være usynlig. Der har aldrig og vil aldrig eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning. Stenbukke bør undgå at stå stille i længere tid, da hundene ellers tror du er et træ og pisser på dig.

sagde Dorte der er Jomfru, og altså åbenbart skal have kørekort til bus taget i en fart. :tihi::tihi::høhø::smiley:

Jeg er krebs, og jeg må godt nok sige at jeg synes den sidder lige i skabet denne gang.

Jeg tror hermed på astrologi. :slight_smile:

Til grin kan man altid blive - fremover ved jeg, det er fordi jeg er Skytte :høhø:

[quote=alleos7;374975
Jomfruen 23/8-22/9 Du er den logiske type og hader uorden. Denne irriterende pernittengryn holdning er utålelig for dine venner, hvis du har nogle. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan godt være gode buschauffører.

sagde Dorte der er Jomfru, og altså åbenbart skal have kørekort til bus taget i en fart. :tihi::tihi::høhø::D[/quote]

øøøøøh jeg er født i forkert stjernetegn er nemlig et rodehoved og kører elendig bil-LOL

Jeg har set den før; men det bliver den ikke mindre sjov af. -LOL

Jeg er løve…:tihi:

-LOL -LOL -LOL -LOL