Bastet's SMUKKE katte

I DØR når I ser dem!!! Så sæt jer godt til rette!! :uha:

Ra på 15 mdr.
Jeg troede måske at mine katte var kælne, men Ra smelter jo fuldstændig sammen af lækkerhed når man taler til ham. Det er utroligt at hans knogler finder sammen igen når han er blevet færdigkælet, for han smelter… Altså som smør på en varm pande. Det er helt vildt at se! :yikes: :hjerte::smiley:

Desværre, for mig, er Ra ikke nogen stor fan af ilderduft. Så selvom jeg ellers nussede det bedste jeg er blevet oplært i, så blev han ved med at fortælle mig at jeg lugtede rigtig grimt. :tihi: MENS jeg nussede vel at mærke, man skal jo ikke gå glip af en god mulighed for at blive rørt lidt ved. :rock:

Hmmm… Der er noget uldent ved den der dame…

Adddd…!!! Du luuuugter!!! :thumbdown:

Men smeltekatten over dem alle… Jeg er stadig totalt paf over den totale transformation der sker med alle knogler og led. :høhø:

Og om muligt, endnu mere ekseptionelt smukke Koh-I-Noor på 5 år.
En DRONNING! :respekt: :inlove:

På en alternativ dronningetrone… Oh well… :tihi:

Men se lige det ansigt! Jeg døøøøøør!!! :besvimer:

Og, 100% blottet for forudindtagenthed, perlen i samlingen:

:tihi:

Og så lidt rystede men søde fotos:

Tusind tak til Isabella/Bastet og Jan&Charly for en smadder hyggelig Frisbee aflevering, som jeg har en super mavefornemmelse omkring. Det var faktisk ikke hårdt at sige “farvel” til Frisbee fordi at jeg var med til at aflevere ham og fik set det pragtfulde hjem og de skønne missekatter samt hans super søde nye madmor. :hjerte:

Alle 3 er jo super smukke! :wehuu:

Dejligt at læse det gik godt! Og STORT tillykke til Bastet med Frisbee! :smiley:

:smelter:

Smukke smukke katte!

Bastet må snart holde “Velkommen til Frisbee”-nus! :tihi:

Smukke smukke katte :inlove:

Uuuh sølv somalier! De er altså bare SMUKKE!

Og hvor er det skønt at se at Frisbee har fået det perfekte hjem :smiley:

Hvis det var selve afleveringen, vi ser billeder af, gik det da umådeligt fint og fredeligt? :slight_smile:

Men det er herlige billeder. Dejligt at se nye billeder af Ra, og Koh-I har virkeligt en dronnings udstråling. Og med Frisbee i flokken, skal der nok blive liv og glade dage. :thumbup:

De er meget smukke, sølvsomalierne :hjerte:

Og det ser jo ikke ud, som om nogen er ved at fare i hovedet på hinanden på de sidste par billeder. Det bliver spændende at læse fortsættelsen :slight_smile:

Min somali smelter også. ELSKER somalikatte!

Og hvor er de dog smukke, og hvor ER han sød Frisbee!

Hvordan går det i dag med dem? Fortæl fortæl, og post flere billeder!!

Meget smukke - alle tre. :slight_smile:
Ja, det ser da ud til, at den sammenføring gik yderst fredeligt - skønt. :slight_smile:

:smelter:

Julia, tusind tak for billederne af mine dejlige katte, og tak for en dejlig aften i går.

Det går som forventet med Frisbee og de andre. De er egentlig meget fredelige, Ra har været henne og snuse til ham nogle gange (en enkelt helt op til halen), og han knurrer og hvæser, men han gør ikke Frisbee noget. Koh-i er oppe i soveværelset og virker ligeglad, men hun er jo en DRONNING og beskæftiger sig ikke rigtigt med pøblen :p.

Frisbee kommer ud fra sit skjul under sofaen med jævne mellemrum og undersøger det hele - lige nu er han røget under igen, for vi har lige haft TDC-mand på besøg for at installere internet, og sådan nogle der RINGER jo på døren, og han er bange for dørklokker :smiley:

Jeg var faktisk ved at blive lidt bekymret for Frisbee i morges, for han havde ikke været på bakken, men jeg satte ham op på den ene, og han skyndte sig at lave et stort tissetår, så det er OK. Han har spist lidt vådmad, men han er lidt bange.

De første dage i en kattesammenføring er altid lidt svære, synes jeg, men nok mest fordi jeg har det med at bekymre mig for, om der sker kattene noget. De tre her skal nok finde ud af det, nu er det jo bare tid, der skal til.

Helle, jeg lover billeder, så snart jeg finder kameraet i flyttekasserne :slight_smile:

[QUOTE=FinnFrode;1084144]Hvis det var selve afleveringen, vi ser billeder af, gik det da umådeligt fint og fredeligt? :slight_smile:

Men det er herlige billeder. Dejligt at se nye billeder af Ra, og Koh-I har virkeligt en dronnings udstråling. Og med Frisbee i flokken, skal der nok blive liv og glade dage. :thumbup:[/QUOTE]

De billeder med alle tre katte var taget kort tid efter, de ankom med Frisbee. Det er skam så fredeligt, at Charly sagde til mig, at hun ikke mente, jeg behøvede at skille dem ad i morgen, når jeg kører nogle timer, fordi jeg skal have synet den gamle lejlighed, men jeg er jo god til at BEKYMRE MIG for kattene så lad os se, om jeg tør lade dem gå sammen, mens jeg er væk :S

:hjerte::hjerte::hjerte:

Smukke-smukke katte alle 3 - det skal nok blive godt med dem i løbet af et par dage.

Det lyder helt som det skal Isabella. Dejligt at Frisbee har været ude, men han ER jo også en boomerang kat. -LOL En der styrter af sted, og straks kommer tilbage. :høhø:

Jeg synes lige at I andre skal have fornøjelsen af at læse den brugsvejledning jeg har lavet til Isabella, så hun ved hvordan man bruger en Frisbee korrekt. :tihi:

Brugsvejledning til Frisbee version 1.0

Nyttig info

Tillykke med din nye Frisbee. Med Frisbee i hjemmet kan du forvente et besværligere men langt sjovere liv. Din nye Frisbee kan dække mange behov du ikke anede at du havde før du fik din første Frisbee. Frisbee er et underholdningsprodukt som kræver at du læser denne manual for at få det fulde udbytte af dens potentiale.

Først og fremmest er Frisbee ikke kun til pynt. Selvom den er vældig yndig og korrekt samlet, er den ganske hårdfør og ikke nogen sart lille blomst. Frisbee er fra fabrikkens side bygget til at modstå stød, på samme måde som græs er bygget til at modstå vind. Den er bøjelig og fleksibel og retter sig altid ud når man folder den. Bagerst er i øvrigt monteret en styrepind som fungerer efter bedste effekt når din Frisbee er i høj fart.

En del af den underholdningsværdi som Frisbee kan levere er upræcise spring, hvilket kan medføre skader på inventar hvis man ikke sigter mod forholdsvis sikre objekter.
Lad være med at sigte imod:
Overflader der er dækket med nips eller bestik, eller glas/kopper.
Overflader med et ikke-fast underlag således at Frisbee’en kan glide ned.
Vægflader hvorpå der er monteret billeder den kan ramme.

Din nye Frisbee forstår ikke lyde. Den kan vænnes til dem, men vil aldrig vænnes til høje lyde som dørklokke og støvsuger. Musik kan den til en vis grad tilvænnes, men techno og trance vil med al sandsynlighed have samme effekt som at sætte sin Frisbee i en mikrobølgeovn og tænde. Den smelter sammen. Dette refunderes naturligvis ikke fra fabrikantens side.

Frisbee skal lades op, men bare rolig, batteriet ER genopladeligt. Frisbee er en soldrevet enhed, så vi anbefaler at du oplader den i direkte sollys, evt. gennem en glasrude, gerne i et par timer hver dag. Opladning i månelys kan også fungere, men du kan risikere at den vækker dig kl. 5.30 og det er for de fleste mennesker et uhensigtsmæssigt tidspunkt.

Håndtering af Frisbee version 1.0
Fra fabrikken er Frisbee version 1.0’s knivsblade på stængerne trimmet. Dette gælder alle 4 stænger. Det er op til brugeren om vedkommende ønsker at trimme knivsbladende i hjemmet. Men vi gør opmærksom på at den er tilvænnet samt designet til dette.

En del af den underholdningsværdi som Frisbee kan levere er konceptet ”apport”. Med en 95%’s sikkerhed vil din nye Frisbee returnere effekter som du har kastet til dig igen. Vores test viser at der er større sandsynlighed for at den vil returnere pels eller snor, end metal og fordærvelige fødevarer.
Hvis opladet korrekt vil den kunne dette i flere timer.
Bemærk: Husk at sigte væk fra sarte eller semi-sarte genstande samt overflader med ikke-fast belægning på.

Din nye Frisbee vil være brugeren til stor underholdning i de fleste af hjemmets rum. Blandt andet på toilettet hvor den vil søge opmærksomhed med de 2 forreste stænger eller bruge selvsamme til at rydde op på hylder.
I køkkenet hvor den vil udstøde svage lyde som matcher de fleste køkken apperater. Her vil man også kunne se den på selve køkkenbordet hvor den støvsuger for rester samt ordner opvask med den dertil indrettede vaskeanordning monteret forrest på hoved-delen.
I soveværelset hvor den fungerer som varmepude med behagelige viberationer og svage lyde for at give brugeren en behagelig søvn således at vedkommende vågner veludhvilet. Der kan opstå problemer med at genkende tid og sted, og det hænder at brugere har vågnet op, knapt så veludhvilede med en krans af affekter brugt til apportering omkring hovedet.

Frisbee version 1.0 er designet til at bruge de 2 forreste stænger til at undersøge miljøet omkring den ligesom blinde mennesker i stedet for synet som findes på vores andre modeller. Vær ikke urolig overfor knivsbladene. De benyttes ikke til undersøgningssekvensen og holdes de trimmede vil brugeren knapt bemærke dem.

Vedligehold af din nye Frisbee
For at Frisbee version 1.0 skal fungere optimalt er det nødvendigt at der står foder og vand tilgængeligt på alle tidspunkter af døgnet. Der er indbygget regulator, så det skal brugeren ikke tænke på.
Man kan give små ”boostere” flere gange i løbet af en dag, samt det er godt for mekanikken at maskineriet jævnligt smøres ved blød kost. Hvis man giver blød kost på daglig basis holder det automekanikeren fra døren.
Obs: Vær opmærksom på at gives der tørret kød som boost, vil din Frisbee se dette som legetøj i stedet for booster.

Frisbee fungerer på al slags kost, vand og boost. Der medfølger startfoder i pakken.

Motortjek
Brugeren kan selv tjekke motoren i Frisbee ved at stryge den langs rygstykket. Man kan prøve at stryge den langs maven, men vær opmærksom på at det kan give spasmer i stængerne og evt udløse forsvarsmekanismen placeret i hoveddelen.
Hvis Frisbee fungerer korrekt vil der afspilles lyd indefra.

Lejlighedsvise fejl som kan opstå:
Hyper fart
Spontan frakobling af kunstig intelligens
Spasmer i stængerne = ufrivillige hop
Væltemekanisme slår til spontant

Tillykke med din nye Frisbee version 1.0.
Må den bringe dig glæde i mange år fremover

Tak for billederne… og den fine brugermanual :høhø:

Glæder mig til at følge hans nye liv med dronningen og hendes væbner :slight_smile:

[QUOTE=Barky;1084373]Det lyder helt som det skal Isabella. Dejligt at Frisbee har været ude, men han ER jo også en boomerang kat. -LOL En der styrter af sted, og straks kommer tilbage. :høhø:

Jeg synes lige at I andre skal have fornøjelsen af at læse den brugsvejledning jeg har lavet til Isabella, så hun ved hvordan man bruger en Frisbee korrekt. :tihi:[/QUOTE]

:rofl: :rofl: :rofl:

Den brugsforvirring er guld. :klapper: :klapper:

Jeg vil også have sådan en brugsforvirring med min næste kat! :klapper:

I køkkenet hvor den vil udstøde svage lyde som matcher de fleste køkken apperater. Her vil man også kunne se den på selve køkkenbordet hvor den støvsuger for rester samt ordner opvask med den dertil indrettede vaskeanordning monteret forrest på hoved-delen.
tuder af grin

HE HE den brugsanvisning er guld værd, så man ved, hvad den nye Frisbee V1.0 kan :høhø:

Blandt andet havde Julia fortalt mig, at Frisbee er dødbange for dørklokker, så jeg var forberedt på, at TDC-mandens ankomst ville gøre ham bange :tihi:

Han er nu en dejlig mis, og indtil videre foregår det hele med lidt hvæs og lidt knurren fra Ras side, ellers er der ikke det store

Ligeså snart at Ra begynder at se det sjove i Frisbee får du alt for travlt med at grine af de 2 tosser til at flytte færdig ind. og iøvrigt lugter Frisbee jo også rigtig grimt af ilder!! Han legede jo brydekampe med Pandora herhjemme. Eller, hun prøvede at slå ham ihjel og han syntes at det var en vidunderlig leg. Retardo cat!! :klapper: