Benzin priserne skal NED!

Træt af de høje benzin og dieselpriser?

Vil du hellere have, at benzinpriserne skal sænkes? Det er der faktisk en mulighed for, men der skal handles NU og der skal arbejdes sammen over hele landet.

I Frankrig forsøgte nogen bilister at presse benzinselskaberne ved ikke, at købe benzin på bestemte dage. Det grinte selskaberne af, da de godt vidste, at den benzin der ikke blev købt den ene dag, ville blive købt en anden dag.

Nu er der kommet en ny og forbedret idé på banen…

I dag ligger priserne stabilt over 11 kr. pr liter og det giver olieselskaberne et kæmpe overskud.

Prøv at huske dengang priserne steg til 10 kr. pr. liter! Dengang var folk enige om at toppen var nået. Undskyldningen fra olieselskaberne var at der ikke snart ikke var mere olie tilbage rundt om i verden. Der findes mere olie i dag end der gjorde for 35 år siden og dengang kostede en liter benzin 2 kr.

Vi som forbrugere må blive mere aggressive og vise at kunden altid har ret! Vi skal ramme de store olieselskaber på pengepungen!

Vi har alle sammen behov for vores bil og vi har alle sammen behov for at købe benzin. Sammen kan vi dog påvirke prisen på benzinen. Sammen kan vi starte en priskrig! Her kommer den nye og forbedrede idé så:

Vi boykotter de to største benzinselskaber!
Vi køber ikke benzin fra hverken Statoil eller Shell.

Når de to største selskaber ikke får solgt noget benzin, bliver de nød til at sænke prisen og de andre selskaber må derfor også følge med ned i pris. Men for at dette skal lykkes skal dette nå ud til de hundredetusinde vis af kunder Shell og Statoil har. Dette skal gøres med både privat og firmabilen!

hmmm, ja det er bare blevet så dyrt, på vores lokale tank koster en liter diesel idag 11.67 kr, 95 okt koster 11,55 kr.
det er ikke selskaberne der tjener pengene, det er staten, da 70% af prisen på benzin er afgifter.
men man burde virkelig boycutte alt brændstof indkøb i en uge.
danmark er i øjeblikket selvforsynende med olie, så udsagn fra politikerne vedr at det skyldes krig i mellemøsten er lige til at lukke op og skide i.
det er bare en måde at forsøge at få os til at bruge de offentlige transport midler på osv

Ja det tror jeg på Johnny .

Har svært ved at se hvordan det skulle hjælpe?

Her hvor jeg er fra, der forstår jeg slet ikke at nogen overhoved bruger Shell… De er konskvent dyrere end alle de andre tankstationer, som ligger mellem 50 og 500 meter væk… Hvis f.eks. prisen er 10,30 på Statoil eller Q8, så er den over 11 kr. hos Shell…

Men tilbage til det du skrev om igen… Det ændre jo ikke på at prisen er høj… Så sætter de prisen ned en dag eller to for at få folk til at komme tilbage… Men så er vi også tilbage hvor vi startede igen…

Tank natten til mandag, der er den billig… -hæhæ
I hvert fald i min by…

det ka bare næsten ikke lade sig gøre at undgå at støtte de store selskaber for de levere til el ejer mange af de små selskaber

shell ejer bla osse jet og metax
statoil ejer 1 2 3 og dk benzin

Følgende tankstationer er under Shell og Statoil.

Shell:
Shell
Metax (Shell Express)

Statoil:
Statoil
1 2 3
Jet

Følgende stationer kan benyttes:

Q8
Hydro texaco
Uno-x
DK-benzin
OK Benzin
F24
Haar

http://www.oliebranchen.dk/Priser/Benzi … risen.aspx