Burmilla fundet i Valby

Vi har her til aften fundet en tilsyneladende ældre Burmilla hunkat med øremærkning BCC288 - med lidt kyndig hjælp udefra har vi gennemtrevlet katteregistrene men ingen hits Katten er øremærket på Hovedvejens Dyreklinik i Glostrup, som vi kontakter i morgen.

Ud fra tænderne at dømme er der tale om en noget ældre kat - minimum 10 år gammel (siger Mette fra KV). Det passer også med at hun føles og ser lidt ‘gammelknoglet’ ud hen over ryg og hofter og blikket tyder også på at det er en ældre kat (de virker ikke indsunkne som pga dehydrering, men bare ‘gamle’). Hun kigger f.eks. op på køkkenbordet og ligner een som meget gerne vil hoppe op, men hun forsøger slet ikke. Måske fordi kroppen er gammel og ikke er så smidig og funktionel mere. Jeg vil skyde hende til at være 12-14 år gammel.

Hun er som sagt fundet på Lyshøjgårdsvej i Valby og bor pt. i mit køkken, men vi håber at vi snart finder ejeren til denne søde og kælne kat - billeder er taget, jeg skal bare finde ud af at overføre dem fra telefon til computer.

Vi har kontaktet opdrættet misapotanien og de (Bent) får i aften tilsendt mail med billeder og nærmere beskrivelse af katten, så han evt. via sine kontakter og tidl. killingekøbere kan spore sig ind på kattens identitet og ejer :kryds:

Jeg kan evt. kontaktes på telefon 29 80 38 35.

Og et billede (beklager kvaliteten):

Der er tjekket efterlysninger hos Kattens Værn, Dyrenes Beskyttelse samt forsvundnedyr.dk

Har lige snakket med Maj-Britt. Som forventet (hvis jeg havde tænkt mig om) mente Hovedvejens Dyreklinik, at det nok var CG vi kunne læse i kattens øre, altså fra Inges Kattehjem. Hun kommer nemlig ikke så højt op i antal øremærkede katte som 288. Det tal (hvis det holder stik) bør indsnævre feltet til KV (ZX, som det hvert fald ikke er), Inges kattehjem (CG/DF) eller Landbohøjskolen (jeg kan ikke huske deres kode). Det stemmer dog med Inges Kattehjem og det at katten er øremærket med grønt i begge ører.
Jeg har søgt i Det Danske Katteregister på BCG2**, men uden resultater overhovedet (ikke helt overraskende, da det er Inges kode, men det skulle prøves). Desværre kan man ikke lave en *-søgning i Dansk Katteregister. Synes dog at øremærket er ret tydeligt…

Så næste træk er at Maj-Britt kontakter Dansk Katteregister samt en Burmilla opdrætter i Karise, som hun har fundet frem til - og som Bent fra Misapotanien henviser til. Og opslag, hvis ikke ovenstående giver pote.

Bent gætter forresten på at hun er en “Sort silver shaded , med Burmeser brun shading”

okay, jeg må bare indse, at jeg ikke er for snedig for tiden.

BCG288 er jo registreret i Dansk Kattegister :slight_smile:

Jeg lader Maj-Britt om at kontakte ejer.

:hjerte:

Hvor er hun fin - og tak til jer for det store detektivarbejde for at finde hendes ejere… :ok::ok::ok::ok:

[QUOTE=Mette;635800]okay, jeg må bare indse, at jeg ikke er for snedig for tiden.

BCG288 er jo registreret i Dansk Kattegister :slight_smile:

Jeg lader Maj-Britt om at kontakte ejer.[/QUOTE]

Chloe, som katten hedder, er nu genforenet med sin glade ejer - en happy ending denne gang, heldigvis :slight_smile:

:):slight_smile:

Sikke en dejlig update - håber, at ejeren var dig dybt taknemmelig for din kærlige omsorg for hende. :hjerte:

hvor var den gamle mis heldig trods alt. Sikke et apparat der gik igang - så sejt …

Dejlig opdatering - Fik du at vide, hvor gammel Chloe er og hvornår hun var kommet væk/stukket af hjemmefra? - Bare nysgerrig!

Dejligt at kat og familie blev forenet. Heldigvis er Burmilla verdenen ikke særlig stor.

Ja det var dejligt at kunne glæde den fortvivlede ejer - og ikke mindst gøre en forskel for denne lille kat i knibe :slight_smile: (sidder og kigger på den nepalesiske gudefigur jeg fik som en skytsengel - ‘lige som jeg ifølge ejer har været for Chloe’ :inlove: ) Chloe har været på ‘eventyr’ i 14 dage, så det var heldigt at hun gik en tur på Lyshøjgårdsvej (lige klods op ad baneskråningen ved Valby Station :uha:)

Ejeren har overtaget kattene (Chloe og hendes datter) fra sin datter pga. personlige omstændigheder og derfor ikke klar over Chloe’s præcise alder, men hun er en ældre dame. Kattene er i sin tid videreformidlet via Inge’s kattehjem. Mit (og andres) gæt er, at kattene er fra Birgit Nehammer’s opdræt (Thamakan), der desværre ikke er mere :frowning:

(Og ejer er blevet gjort opmærksom på, at det nok er en rigtig god ide, at få opdateret oplysningerne i registret samt få tjekket smukke Chloe hos dr. dyr :thumbup:)

Dejlig opdatering at komme hjem til. :slight_smile:
Godt arbejde, Maj-Brittt og Mette. :rock: