Cauda equina syndrom

i de sidste to uger været igennem et meget mystisk sygdoms forløb med Enzo, først troede vi der var en diskoprolaps - det har det så sidenhen vist sig at det er det ikke. I fredags fik vi taget røntgen billeder og idag ringede de så fra dyrlægen og med os komme med det samme.

Enzo har åbenbart forstoppelse så det får vi først ordnet, og med det samme vi kommer hjem skal han også på bakken og får heldigvis alt ud - så var et problem da løst.

Derudover har han med stor sandsynligvis en sjælden sygdom ved nåvn cauda equina syndrom. I morgen ringer dyrlægen så til det dyrehospital i Århus som kan hjælpe Enzo - vi får en tid hos dem så hurtigt som muligt samt et prisoverslag over hvor meget det vil koste - så kan vi nemlig få meldt det til Agria!

Vi vil bare gøre alt for at han får det bedre, lige nu er han ude i transportkassen og slapper af! Dyrlægen roste ham op til skyerne og sagde at han var en utrolig dejlig kat, og en af det nemmeste katte han har haft med at gøre - og så synes han også at han fortjener at få en chance til - han er jo kun 9 mdr.

Nogle der kender til cauda equina syndrom? Eller nogle der selv har haft kat med sygdommen?

Ann K’s Thane er opereret for det.

Okay har skrevet til hende, :smiley:

Og jeg har svaret :slight_smile:

Kan vi evt. få lov at få svaret her/et svar her også og lære mere? :slight_smile:

Forsikring er goooodt :ok:
VH
Susanne

Juppp… bare ikke i aften :slight_smile: