Daggamle kyllinger, hvor henne?

Hej alle :smiley:

Nu kan jeg se flere fodre med daggamle kyllinger, men hvor anskaffer i dem henne?
Da vi udrugede dette års hold kyllinger mistede vi en som mormis fik, og sikke hun kunne guffe! Derfor søger jeg et sted hvor man kan købe nogle, meget gerne i nærheden.

Bor i Give :smiley:

Man får kun kyller hvis man står tidligt op søndag morgen, lister sig ud i en skov. (Du skal være der ved 4-5 tiden)
Siger som en gulerod 3 gange og som en høne 2 gange og så galer HØJT som en hane een gang. Så kommer de stille frem.
De kan være svære at fange, men min bedste erfaring er med sommerfuglenet. De har lange skafter og små net som kan komme ind i krattet.
På en god dag kan man være heldig at snuppe 20-30 stk.

(ovenstående er PROPPET med sarkasme, man kan finde dem i BARF butikker, og nogen steder kan de bestilles over nettet.)

[QUOTE=Barky;962893]Man får kun kyller hvis man står tidligt op søndag morgen, lister sig ud i en skov. (Du skal være der ved 4-5 tiden)
Siger som en gulerod 3 gange og som en høne 2 gange og så galer HØJT som en hane een gang. Så kommer de stille frem.
De kan være svære at fange, men min bedste erfaring er med sommerfuglenet. De har lange skafter og små net som kan komme ind i krattet.
På en god dag kan man være heldig at snuppe 20-30 stk. [/QUOTE] :lol:

http://www.prof-pet.dk/barf-butik/category/49/barf-foder-til-katte/barf-snaks/godbider-kat

Nogen der har erfaring med dem?

De ser nemlig ud til at være langt billigere end den du linker Musashi :slight_smile:

Nogle rugerier sælger friskgassede hanekyllinger i kassevis (ca.250stk). Det er en hel del billigere end at købe dem online. På Sjælland er der Triova på Næstved egnen. Prøv at spørge Brita Kamikaze, hvor hun køber sine daggamle kyllinger;)

Barf-stederne er for dyre synes jeg.
Der ligger et rugeri ved Viborg et sted. Men jeg køber dem af Brita Kamikaze (50 kr for 100 styk), for så støtter jeg hittekat imens, og det vil jeg gerne :smiley:

[QUOTE=Eife;962957]Barf-stederne er for dyre synes jeg.
Der ligger et rugeri ved Viborg et sted. Men jeg køber dem af Brita Kamikaze (50 kr for 100 styk), for så støtter jeg hittekat imens, og det vil jeg gerne :D[/QUOTE]

Se det var jo noget jeg sagtens kunne finde på os, for det er en af de ting jeg glædeligt støtter :smiley: Og 50,- for 100 er stadig billigere end det jeg har fundet online :smiley:

Det er jo det - ulempen er jo så bare at de skal hentes :slight_smile: Jeg mødes som regel med Brita på en udstilling eller i Stof og stil i Tilst (Århus) :tihi:

Kan se at Brita skal til hobbyudstillingen i Struer i december - snakkede du ikke om også at ville med der? :slight_smile:

I Struer?? Nej den jeg havde snakket om at ville med til var den i Herning, men det passer med jeg er til bryllup om lørdagen i sønderjylland, så det kan jeg ikke nå hjem til desværre :slight_smile:

Men tager revance næste år, hvor jeg os får meldt mig i en af klubberne og så må vi prøve lykken der :wink:

Men har snakket med hende over PB, har jo mine forældre boende ved skanderborg, og dem besøger vi jævnligt så det er intet problem lige at smutte ind forbi Brita os :smiley:

[QUOTE=LoanS;963347]I Struer?? Nej den jeg havde snakket om at ville med til var den i Herning, men det passer med jeg er til bryllup om lørdagen i sønderjylland, så det kan jeg ikke nå hjem til desværre :slight_smile:

Men tager revance næste år, hvor jeg os får meldt mig i en af klubberne og så må vi prøve lykken der :wink:

Men har snakket med hende over PB, har jo mine forældre boende ved skanderborg, og dem besøger vi jævnligt så det er intet problem lige at smutte ind forbi Brita os :D[/QUOTE]

Kig lige på adressen i tråden om jule hobbyudstillingen :tihi:
Men ellers super at I har fundet en løsning :slight_smile:

HAHAHA!!!
Måtte selv lige ind og tjekke, havde jo kun bemærket at det var Herning kredsen… :dokdok:

Nå ja… Men havde skisme kommet hvis det ikke var for det pokkers bryllup og formentligt de pokkers bajer man skal drikke :drik: