Dette er grotesk

Så lige dette link på et andet forum…er de fuldstændig tossede -gimiggimig

http://nyheder.dk.msn.com/nyheder.aspx? … id=8489762

Jeg kan godt forstå deres pointe, det er synd for svinene, men jeg synes at det er en dårlig måde at gøre folk opmærksomme på problemerne: Der er også børn der lider i andre lande, vi bruger mange penge på vores børn i DK = Et dansk barn skal skydes for at gøre os påmærksomme på problemet??? Det er en syg logik [smilie=hate-boid.gif]

Synes godt nok også det er fuldstændig grotesk og tåbeligt. Især deres argument for at gøre det, “fordi der er forskelsbehandling på dyr”. Nu var det jo nok ikke DK’s dyreste og fineste International Champion præmiekat de spiste, men højst sandsynligt en uønsket stakkel, som der ikke var nogen der ville have. Der stod at katten alligevel skulle aflives. Så jeg synes det er latterligt at gøre, for det viser ikke noget som helst, andet end at mange katte lever en kummerlig tilværelse, siden de åbenbart kan blive udsat for sådan et “eksperiment”.

bagvendt logik når den er værst…

-dinklaphat -dinklaphat -dinklaphat mega tumper altså…

Det er direkte sygt -hammerhead

Tjah, jeg er så helt modsat, og synes idéen er rigtig god.

Det at folk hidser sig sådan op over det, viser jo netop at de har ret.

Hvorfor er det værre at de spiser en kat, end at man spiser en gris?

Hvis dyret er aflivet ordentligt, så ser jeg altså ikke noget problem.

Jeg ville endda selv smage på det, hvis jeg fik det budt.

Mit største problem med det vi spiser idag, er at de fleste dyr har haft et kummerligt liv inden de er slagtet.
Og det er fordi det skal være så billigt som muligt.

Jeg kender skam folk der bruger flere tusinde på deres kæledyr, hvor det halve af pengene ikke var strengt nødvendige at give ud. De samme mennesker køber uden blussel æg fra burhøns, og de køber gerne 5 kyllinger i blka for 100,-kr.

Mens de sidder og æder dem, skriger de så op om hvor synd det er at naboens katte aldrig får tun.

Selv om jeg har viet mit live til kattene, så synes jeg stadig at ALLE dyr, uden undtagelse, skal behandles ordentligt.
Også dem vi bare skal æde.

Hilsen Dorte, der også ville æde hund hvis hun kom til indonesien hvor det er en yndet spise.

Kan godt forstå de vil ha opmærksomhed på hvordan slagte dyr lever i danmark men totalt forkert måde at gøre det på.
Jeg tror ikke de for mange til at tænke på sammenhængen folk vil nok mest forarges over hvad de har gjort og ikke tænke så meget videre.
At de så lige har brugt en kat - mon de ved hvordan nogle katte bliver behandlet her i danmark. Mon de er klar over at mange katte går for lud og koldt vand og katte tit lever en kummerlig tilværelse? Og som de underskylder det - det var bare en kat der afligevel skulle aflives (og derfor bliver den skudt) altså en kat der ikke var sat højt på nogles rangstige.
Måske de skulle vise hvordan slagte dyr bliver behandlet i stedet. Vil tror der er mange der ikke er helt klar over hvordan deres liv ser ud og de er sikkert stadigvæk ikke klar over hvordan nogle bliver behandlet efter de har læst om en kat der er blevet slagtet og spist.

Jeg tænker meget over hvad jeg spiser og specielt hvor det kommer fra. Og jeg syntes dem jeg kender som går meget op i deres dyr kats/hunds/hests liv også er dem der går op i dyrevelfærd ellers. En del af dem jeg hentyder til (mig selv i regnet) arbejder frivilligt for nogle af de dyrevelfræds grupper der er her i landet.

-pote -pote -pote -pote

Jeg synes også det er tumpet. Har efterhånden være rundt og sige det på de netfora hvor jeg har set det postet. Tumpet ide, de ku bare tage til et marked i Kina.

Lisså tumpet er det måske at jeg bruger over 3000kr i foder pr år, og køber burhønseæg, og de billigste kyllingelår, (som alle har samme størrelse, imponerende). Jeg er jo kun en fattig studerende, så jeg køber faktisk aldrig svine- og oksekød. Andet end det i kattenes mad, men de kan nu også bedst li fisk eller kylling.

Og jeg har en rævestola. Og en lammeskindsvinterfrakke.

Synes det er sygt -brækkesig

Dorte uden H, skrev det hele -ROCK