DR2 5. februar kl. 23.30 - Løven Christian

Til jer, der ikke har set eller hørt om ham før:

Originaltitel: A Lion Called Christian
I 2008 blev et klip på You Tube et kæmpehit. Mere end 50 millioner mennesker så genforeningen i Kenya mellem to unge briter og deres 200 kilo tunge kæledyr, løven Christian.

I 1969 købte John og Ace en løveunge i stormagasinet Harrods, der dengang brystede sig af at sælge “alt hvad der var kunder til”. Christian tilbragte sine dage i sine “fædres” møbelforretning i King’s Road og færdedes hjemmevant i Londons jetset miljø. Efter et par år blev Christian for farlig at have som kæledyr, og det lykkedes at få ham genudsat i Kenya. John og Ace blev frarådet at opsøge Christian igen, men et par år efter kunne de ikke nære sig.

Og miraklet skete. Christian genkendte dem og blev et kort øjeblik igen forvandlet fra vilddyr til kæledyr. Han præsenterede dem endog for en af sine hunner!

TAK!!! Hanne :slight_smile:
Har sat den til at optage og glæder mig til at se hele filmen.

Jeg har kun set klip på youtube.

:slight_smile:

Har også kun set YouTube klippet… Og jeg HYLER hver gang. Det er så rørende og smukt… Tusind tak for tips - det vil jeg glæde mig til at se :slight_smile:

Tusind tak for den oplysning. Nu er maskinen sat til at optage, det skal bare ses . Jeg tuder nemlig også hvergang jeg ser klippet på youtube.

Den skal optages :slight_smile:
Tak for tippet

øv, jeg er en dag for sent på den til denne tråd… må prøve og se om jeg kan finde programmet online

Jeg kunne ikke holde mig vågen, så jeg fik det desværre heller ikke set…