Dyrenes Beskyttelse starter indsamling

Denne pressemeddelelse er lige tikket ind i min mailboks http://pressemeddelelse.info/e10/parker/pm/9a349d49eeebf699/me477/view/:

Pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse sendt kl. 13:39 torsdag d. 2. april 2009

Vedhæftede filer:
snoopy1.jpg
Hundehvalpe i kasse 1.tif

Dyrenes Beskyttelse starter indsamling til fordel for mishandlede og efterladte dyr

Nu starter Dyrenes Beskyttelse en landsindsamling til fordel for mishandlede og efterladte dyr. En tidligere hjemløs hund hjælper foreningen med at samle ind under sloganet “Dyr i nød kan ikke sige fra - det kan du!”

Den 2. april vil en pap-version af gadekrydset Snoopy derfor stå rundt omkring i København og på Frederiksberg og tigge på andre dyrs vegne. Snoopy er nemlig indsamlingens hovedperson. Han blev reddet af Dyrenes Beskyttelses kredsformand Toni Lykke Christiansen fra et hjemløseherberg på Amager, hvor han og hans kuldsøskende boede i en lille kasse i gården. Ejeren var i fængsel og hvalpenes mor gad ikke hvalpene længere. Nu har Snoopy, via Dyrenes Beskyttelses Internat i Hillerød, fået et godt hjem hos den erfarne hundeejer Gitte Justesen i Jægerspris.

Dyrenes Beskyttelse får hvert år ca. 3.000 henvendelser om dyr i nød. I 2008 så vi over 20.000 dyr involveret i de 3000 sager. Det drejer sig om alt fra heste og køer til hunde, katte og kaniner. Dyrenes Beskyttelses kredsformænd tager ud og kigger i hver enkelt situation og hjælper dyrene, hvis de er i nød.

Snoopy trives i dag så godt, at han kan hjælpe Dyrenes Beskyttelse med at samle ind til andre dyr i nød. Så de næste seks måneder er der fotos af Snoopy på Dyrenes Beskyttelses indsamlingsbøsser, postkort, Tv-reklamer og meget andet, når foreningen starter sin indsamling den 2. april, for at hjælpe andre hjemløse dyr som Snoopy. Den bamsede Snoopy er nemlig et smukt eksempel på, at man kan få et godt liv imod alle odds.

Overskuddet fra Dyrenes Beskyttelses indsamling går til dyrlægehjælp, mad og husly til mishandlede og hjemløse dyr. Dyrene plejes på Dyrenes Beskyttelses 19 internater og formidles derfra ud i nye hjem.

Tv-indsamling fra 6. april

Dyreværnssagerne forsvinder ikke af at blive tysset ned. Dyrenes Beskyttelse sætter derfor med en tv-reklame fra 6. april fokus på, at der er masser af dyr i Danmark, der trænger til hjælp. Reklamen viser virkelige dyreværnssager og der kan derfor forekomme stærke billeder. Hvis foreningen skal kunne hjælpe dyrene, er vi nødt til at vise denne virkelighed, så folk kan se, at det er nødvendigt, at de støtter. Jo flere der støtter økonomisk, jo flere dyr kan vi hjælpe. Alle de viste dyr har fået hjælp. Nogle er hjulpet på den måde, at de er blevet aflivet og har fået fred. Andre er kommet ud i nye hjem. En del af dyrene har faktisk fået nye gode liv.

Her kan du støtte Dyrenes Beskyttelses arbejde for dyr som Snoopy

  • send en sms med ordet DYR til 1277
  • støt på www.dyrenes-beskyttelse.dk/dyrinoed
  • støt i vores indsamlingsbøsser i dyrehandlerkæden Maxi Zoos butikker og på Dyrenes Beskyttelses internater.

Kontaktinformation:
Kommunikationschef Helene Kemp, tlf.: 2081 9148.
Kampagneleder Trine Schnell Nielsen, tlf.: 3328 7010, [email protected]

Senere på dagen kan du downloade fotos fra http://www.dyrenes-beskyttelse.dk/pressefoto
Fotos kan også tilsendes redaktionen, hvis ønsket ved henvendelse til [email protected]

Hmm, jeg tror, at der er dyreværnsorganistioner, der trænger mere til penge end DB.
Hvert år arver de millioner af kroner - hvad mon de bruges til?

Så selv om Snoopy er sød og hans historie rørende, så får de ikke penge fra mig.

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: