Dyrlæge - Fagdyrlæge - ISO Dyrlæge - Kattevenlig Klinik

#1

Jeg er bare nysgerrig over hvem I bruger og om hvor meget det betyder for Jer at Jeres dyrlæge/klinik er det ene fremfor det andet. :slight_smile:

#2

Biersted Dyrehospital :slight_smile: Ganske enkelt fordi de altid har været gode ved mine dyr og jeg :slight_smile: Benytter dem nu på 26. år og det fortsætter :slight_smile:
Jeg foretrækker faktisk de ikke er en del af Anicura som ellers æder alt lige nu :slight_smile:

#3

Nordre Dyrehospital i Lystrup, kompetente og har mange ekspertiser. De ligger nok i den dyre ende, men jeg får en god behandling og det skal man også tage med :slightly_smiling_face:
Og så har de hugget @Susanne_Ws ynglingsdyrlæge :slem:

#4

Jeg bruger katdokter i Vejgaard til Mille, fordi jeg, når det nu er en af de dyrlæger, der ligger tæt på, gerne vil bruge en dyrlæge med fokus på kun katte.

Jeppe kan ikke lide Pia, der har katdokter, så ham bruger jeg dyrehospitalet i city syd til, jeg har kun læst og hørt godt om dem, og de kan rimelig godt håndtere Jeppe uden han forsøger at komme i flæsket på ham, hvilket gør jeg er tryg ved, at tage ham med derud :slight_smile:

Jeg ville klart foretrække at bruge Pia til begge katte, pga. hendes fokus på kun katte og at venteværelset er mindre stressende for kattene end, det hvor der er hunde også, men kemien mellem kat og dyrlæge vejer tungest, der nytter ikke, at dyrlægen ikke kan røre katten :slight_smile:

1 Like
#5

Vi har brugt Aalborg Dyrehospital de 15 år, vi har boet i Hadsund. Det er ikke på grund af certifikaterne. ISO og Cat Friendly. Dem har de fået efter, at vi kom herover. Det vigtigste er den faglige ambition. De VIL bare være dygtige til det, de laver. Så selv om senior-dyrlægerne har holdt 25 års jubilæum, så bliver de ved med at efteruddanne sig. Og så slæber de også certifikater hjem.

#6

Jeg kan ikke forestille mig kommer andre steder en Skovlunde/Herlev Dyrehospital.
Jeg tror ikke de har fået certifikater, men efter de flyttede til nye lokaler har de nu 4 undersøgelsesrum - to til kat og to til hund.
DVS. der kommer slet ikke hunde i de undersøgelseslokaler hvor kattene skal undersøges om omvendt.
Der er også separate rum i forbindelse med indlæggelser og opvågning.
Ventelokalet er stort - og der er tydeligt opdelt til henholdsvis hund og kat.
Derudover har flere af dyrlægerne en rigtig stor erfaring indenfor kattesygdomme, samt en specialist i tandbehandlinger.
Jeg kommer primært hos Pernille og Stig, men er også tryg ved de to øvrige dyrlæger. Pernille er iøvrigt lige blevet udpeget til at sidde i det Dyreetiske råd:
https://detdyreetiskeraad.dk/nyheder/nyhed/nyhed/praesentation-af-nye-medlemmer-i-det-dyreetiske-raad/

#7

Min dyrlæge er muligvis den dyreste i DK :besvimer: og det gør sikkert ikke prisen billigere, at de er ISO-certificeret og guldcertificeret Cat Friendly (hvad det så end indebærer :slight_smile: ).

Men tillid er langt vigtigere end prisen. Jeg valgte dem, da jeg flyttede, fordi jeg kendte til dem i forvejen, og fordi de havde en dyrlæge, jeg også havde kendt fra Odense, og som jeg godt kunne lide. Jeg overvejede ikke engang at tjekke, om de var certificerede af nogen art. Dog vidste jeg, de havde udstyr til tandbehandling. Det var vigtigt på grund af Asanis dårlige tænder.

Jeg har aldrig fortrudt, jeg har valgt dem. De tager sig supergodt af mine katte (og mig for den sags skyld). Men jeg giver mig alligevel jævnligt lidt over prisen.