Efterårs bord i okt byder på

Vi starter okt. med en baconbombe med blomkål dertil en tomatsalat.:savle:

Her bliver det til lidt italienske “frikadeller” med spidskålssalat m tørrede abrikoser og poppede græskarkerner…

Her starter vi med frikedeller med kartofler og gulerødder

Jeg tror jeg vil prøve lidt andet end kamiliethe i aften, så her står den på tomatsuppe med MASSER af hvidløg :slight_smile:

Ole lavede kylling og fritter :slight_smile:

Pirogger og Ben and Jerrys is til dessert:savle:

Det blev broccolisuppe med bacon og æblegrød til dessert

Et hvidløgsflute.

To pizzaboller: to overskårne boller med smør, tynde skiver hjemmelavet tofupølse, sennep, lidt ketchup, rød peber i tern og en skive ost, på hver halve bolle. Så i ovnen i 10 minutter… Uuhm det er godt:savle:.

Var inde at spise på MASH i København… Det var en stor skuffelse.

vi fik 2 forskellige slags bøffer (mørbrad og ribeye) med fritter og kartoffelmos og løgringe. Bøfferne kom ind først, så ventede vi 7 min på tilbehøret.

Lang ventetid, uopmærksom betjening, alt alt stor skuffelse.

Madklub i aften :smiley:

Ingen ide men i morgen står den på gallamiddag :wink:

Dette er menuen:
Forret
Tapastallerken:

Bruschetta med tomat, frisk basilikum og hvidløg
Røget spinatlakserulle med rejer og ravigottedressing
Rugstini med røget oksefilet
Fennikelpølse med artiskok
Kartoffelboller

Buffet
Torskelasagne med porrer og dijonsauce
Blommetomatsalat med persillepesto og mozzarella
Cæsarsalat med æg, oliven og parmesan
Kyllingechunks i spicy salsa
Langtidsbagt okseklump i oksesky
Braiseret svinefilet farseret med krydderfars
Ostegratineret kartoffelgratin
Fuldkornstærte med løg, tomat og parmesan
Rusticaboller i møllehjul

Dessertbuffet
Ostelagkage med syltede frugter
Chokoladetærte
Kaffe, te og chokolade

Rester fra igår, dejligt nemt.

Det stod på gullash-adtigsuppe med hjemmelavet brød til :savle:

Er græsenke i aften så en stor chai latte og en rugbrødsmad med ost.

Hjemmelavede burgere

tørt brød med pålæg

Ovnbagt asparges-broccoli
Ovnbagte hele jordskokker

langtidsstegt kyllinge overlår og vegetar lasagne til min gæst

kogte kartofler og gulerodsstave med smørsauce og henholdsvis karbonader og champignon.

Kalkun BBQ gryde dertil blomkåls ris og bønner.