En sutsko fra Skattekat

… kan bruges på mange måder :slight_smile:

Jeg er heldigvis ret large, når det kommer til at sætte restriktioner for brug af mine designs :høhø:

[QUOTE=galath;1178341]… kan bruges på mange måder :slight_smile:

[/QUOTE]
Det blik er ikke til at tage fejl af, så står den på abyballade:tihi: Pas på alle sammen…

Herligt…her blev sutskoen vi købte af Hrönn lagt ihjel. Cedille havde godt nok ikke fattet konceptet, så den var flad som en kiks

Det er den her i virkeligheden også, for Magic har ind imellem ligget oven på den - men så endte den ved et tilfælde med at ligge på hovedet med flappen hen over stolebenene, og så så Krummeluren straks mulighederne :høhø:

Her holder Sim-Sim’s Hrönn-sutsko perfekt. Han har bare lavet den om til en balletsutsko…den skal helt op på tåspidsen, når han tvinger sin store krop heeeeelt ind i bund.

Knirke elsker den også…hun ligger pænt i den, men hun er også en mere ordentlig lille kat end Sim-Sim, det store ubegavede skrummel.

[QUOTE=Sim-Sim;1179072]Her holder Sim-Sim’s Hrönn-sutsko perfekt. Han har bare lavet den om til en balletsutsko…den skal helt op på tåspidsen, når han tvinger sin store krop heeeeelt ind i bund.

Knirke elsker den også…hun ligger pænt i den, men hun er også en mere ordentlig lille kat end Sim-Sim, det store ubegavede skrummel.[/QUOTE]

Sim-Sim’s sko er også en af de store, dem der er spændt op med fiberstang … de andre kan nemt ligges flade, men er også nemme at spænde ud igen, ved at hænge dem op i hælen efter vask :slight_smile: