Er hun blevet killing skruk?

Okay… Kyra har altid været en super god mor, og hun gik på pension her i september sidste år, hun er blevet meget mere rolig, og kontaktsøgende, hun nyder fuld ud hendes kastrat liv :hjerte: men men her de sidste par måneder er hun begyndt at “samle” legetøjet sammen, alt det med pels på, og engang imellem en af drengenes små bolde :høhø: hun kommer med den, halvvejs krybende til jorden, med det i munden og miaver helt hele tiden, og så samler hun det samme under sofabordet… eller kommer hun med en minkhale midt om natten op i sengen, det er meget forskelleligt hvad jeg vågner op ved siden af om morgen :uha: sidst var det lucas´s bamse hun havde været inde og hente… det er veldig sødt, men hvorfor søren er hun startet på det??
Har i andre oplevet jeres kat gør det? (inden for den sidste halve time har hun kommet med en hvid kaninhale, en sort kaninhale, minkhalen, 2 mus og en bold og lagt under bordet, og så smutter hun igen) :?

Vores Arya gjorde det også
Arya fik desværre kun en killing og måtte have den ved et kejsersnit hvor hun samtidig blev stereliseret.:frowning:
Hun var så glad for den ene killing og er stadig stolt af sin søn Poker Face nu hvor han er 2 år :tihi:

Meget langt tid efter kom Arya gerne med en Rottefjæs i munden og kaldte de der søde kaldelyde til killinger :hjerte:
Det gjorde næsten ondt at se på…hun ville åbenbart gerne have haft lidt flere børn :slight_smile:
Hun gør det dog ikke mere nu :slight_smile:

Jeg har en hankastrat, der med jævne mellemrum tager en ‘rotte’ i munden og går hylende gennem stuerne … :gruble:

Her i huset er det noget, piger gør indtil en vis alder. Både Fanny og nu Ana har flyttet alt deres bedste legetøj op i sengen om natten. Heldigvis har Ana ikke arvet husmorgenet, så hun holder sig fra de beskidte karklude, Fanny altid kom rendende med :tihi:

haha

hehe det er de mest mærkelige ting de kan finde på at tage… håber ikke kyra begynder at komme med det beskidte vasketøj :slight_smile: