Få redigeret dine billeder hos en prof

Min mand Imran er jo som bekendt kommet til DK :slight_smile: Han er ved at starte eget firma med grafik og foto, og nysgerrige kan se noget af hans arbejde og CV osv her

http://www.bricksite.com/iagrafo

Han tilbyder PC-hjælp, Grafisk arbejde af enhver slags samt fotoredigering af dine foto, så de får et professionelt look. I starten til en intropris: et foto 50 kroner, to foto 80 kroner (og han er til at snakke med om prisen her i starten, hvis det er :wink: ), da han gerne vil i gang og have folk til at kende ham.

Hvis du vil have dine foto af dyr, børn eller andet redigeret efter eget valg eller forbedret så kontakt ham via siden - han snakker flydende engelsk og er ved at lære dansk. Ellers kan jeg oversætte, så lad ikke sproget stoppe dig :slight_smile:

Han kan også hjælpe dig med PC, smartphones og grafisk arbejde, såsom visitkort, banner - ja alt. Skriv, så tager vi en snak om mulighederne. Priserne er gode pga han er het nystartet på dansk jord. Hans erfaring er dog årelang, og som det fremgår er han uddannet i disse ting, men i DK skal han jo lige i gang, da ingen kender hans kunnen her :slight_smile:

Her er nogle eksempler på Imrans fotoopgaver for kunder og egne foto.

Der er endnu flere på siden under galleri.

Foto i høj opløsning er naturligvis bedst, men det vigtigste er, at billedet ikke er sløret.

Spred gerne ordet :slight_smile:

MVH Helle og Imran