Farvel baby!

Forrige mandag blev min allerkæreste misling aflivet. Det var en forfærdelig beslutning, og jeg har stadig ikke kunne forlige mig med den.

Hun har været hos mig gennem så mange ting, og hendes tilstedeværelse er savnet hver eneste dag. Jeg tager mig selv i at kigge efter hende, når jeg kommer hjem, klappe på dynen, når jeg går i seng, fordi hun så plejede at komme, der er så mange rutiner, som er bygget op om hende.

Jeg savner at se hende fjolle rundt, høre hende bjæffe (ja det gjorde hun!) af fuglene i haven, se hvordan hun demonstrativt kunne gøre opmærksom på sig selv, hvis tingene ikke passede hende, jeg savner at putte mit ansigt ind i hendes bløde pels og høre hende brumme. Bare en enkelt gang til…

:kram:

God rejse lille misser :rip:

:ked:
Har du ikke andre katte?
Så må der være meget tomt hos dig -kramer

[quote=Minnie;409413]Forrige mandag blev min allerkæreste misling aflivet. Det var en forfærdelig beslutning, og jeg har stadig ikke kunne forlige mig med den.

Hun har været hos mig gennem så mange ting, og hendes tilstedeværelse er savnet hver eneste dag. Jeg tager mig selv i at kigge efter hende, når jeg kommer hjem, klappe på dynen, når jeg går i seng, fordi hun så plejede at komme, der er så mange rutiner, som er bygget op om hende.

Jeg savner at se hende fjolle rundt, høre hende bjæffe (ja det gjorde hun!) af fuglene i haven, se hvordan hun demonstrativt kunne gøre opmærksom på sig selv, hvis tingene ikke passede hende, jeg savner at putte mit ansigt ind i hendes bløde pels og høre hende brumme. Bare en enkelt gang til…[/quote]

Hvor er det trist…:ked:
For vi forguder jo de dyr overalt på denne jord. :inlove:

Mit forslag er, at du får en ny hurtigst muligt - allerhelst 2 - hvis du har muligheden.
Mine bedste tanker
Mona

Et :lys: for Baby på sin rejse over regnbuebroen.

R.I.P lille mis…:frowning:

Åhh det er så hårdt at sige farvel til et elsket kæledyr :inlove: Husk at hun stadig er hos dig i dit hjerte…:hjerte:
Og som de andre siger, få et nyt kæledyr, når du er parat til det :hjerte::rip:

Forstår dit savn.

Jeg er dog af den opfattelse, at når man mister, skal man tage sig tid til at sørge inden man anskaffer sig en lille ny.

De varmeste tanker til dig i denne svære tid.

Det var trist!

Trøste:kram: til dig

Tak skal I have.

Ja, det er forfærdeligt når vi mister en så nær ven:ked:
Jeg føler med dig og håber at du en dag kan mindes hende med smil og glæde
:kram:

:ked::trøste::kram:De varmeste tanker her fra!

:trøste:
De varmeste tanker herfra… det er aldrig nemt at sige farvel!

Jeg sagde farvel til min elskede hund den 23/2 i år, og jeg har det stadig rigtig svært ved tanken om at jeg aldrig ser hende igen. At skrive om hende, snakke om hende, se billeder eller bare tænke på hende, og jeg er stadig på grådens rand hver gang - og ofte ender jeg også med at tude… hun betød SÅ meget for mig - der går LANG tid inden jeg kommer over det… jeg savner hende så inderligt meget… :græde::brist:

De kære dyr får lynhurtigt en kæmpe plads i vores hjerte - og heldigvis for det da! Sorgen bagefter er bare også prisen for kærligheden til og fra dem… :hjerte::ked: