Farvel Torkild (kanin)

I dag d. 14/2 har været en sorgens dag :ked:

I morges fandt jeg min kanin død i sit bur. Aftenen forinden sagde jeg godnat til ham og der havde han det fint. Synes bare det er så uretfærdigt, han var den sødeste lille kanin… Han blev kun knap to år hvor vi så kun havde ham i ½ år - jeg kan slet ikke forstå hvad der kan være sket med ham :ked:

Vi lagde ham i en kasse og begravede ham i skoven i aftes - synes bare det er så trist at vi ikke har en kanin længere, han var sådan et kært lille dyr…

Hvil i fred lille Torkild :rip:

det gør mig ondt for jer…sov sødt Torkild

:rip: god rejse lille kanin :rip:

:lys:Sov sødt lille Torkild.

God rejse lille Torkild :rip:
:trøste:

:lys:

:trøste::trøste:

:kram:

:lys:

:rip: lille Torkild.

Kaniner har det med at blive syge og dø i løbet af få timer, det har jeg oplevet flere gange :frowning:

Jeps, jeg har også oplevet pludselig død hos kaniner…

:trøste:

Tak for jeres medfølelse. Jeg kan bare slet ikke forstå det kunne ske så hurtigt - men det er jeg så desværre ikke den eneste som har oplevet, kan jeg forstå… :frowning: Men han må jo have fået pludseligt hjertestop eller lign.?

Han var bare sådan en sød lille ninus - han var et nussedyr og sprang glad hen til lågen af buret når vi gik forbi - og så elskede han gulerødder og var bare så glad og tilfreds hvis han fik sådan en, eller en skål havregryn… Synes han havde meget personlighed, af en kanin at være… Bare trist han ikke skulle være her længere :brist:

Sov sødt Torkild :rip:
Hilsen Lisbeth

:rip: lille Torkild - God rejse :hjerte:

RIP Torkild…