Filur den tandløse løve spiser kylle

Er selv ret fascineret over han kun med 4 hugtænder i munden kan spise en dag gammel kylling. Han forsvare den også fint. Sad så tæt for at holde Kyrie væk for hun vil MEGET gerne hugge den fra ham af nu han spiser SÅ langsomt :stuck_out_tongue:
[video=youtube_share;eQmKrhdeqwA]- YouTube

Nårh hvor er han bare sød. :wehuu:
Det er guf det der, og guf deler man ikke :tihi:

RIGTIGT fint eksempel på at det kan være et ganske fint katteliv uden tænder! Hellere en ryddet og smertefri mund end et helt sæt dårlige tænder, han er jo et skoleeksempel på hvor fint de har det :ok:
VH
Susanne

Det går da fint. :smiley:

[QUOTE=Susanne W;1138776]RIGTIGT fint eksempel på at det kan være et ganske fint katteliv uden tænder! Hellere en ryddet og smertefri mund end et helt sæt dårlige tænder, han er jo et skoleeksempel på hvor fint de har det :ok:
VH
Susanne[/QUOTE]

netop. Lagde den også på kattegalleri under overskrift: tandløs kat kan godt spise video, og forklarede han havde FORL og derfor var næsten tandløs. Er så trist så mange katte der aflives fordi folk ikke vil fjerne et par tænder. Forstår godt dilemmaet når de 4 hugtænder skal væk engang men resten kan de jo LET klare sig uden.
Kan også se hans teknik bliver bedre og bedre med de daggamle.Men sørger jo også for han får lidt fred uden Kyrie skal irritere. Den første han fik slugte han næsten hel fordi Kyrie var henne og prøve at hugge den hehe.