Flydende KMR

Jeg har idag på Facebook læst, at Kruuse er løbet tør for flydende KMR og ikke kan oplyse, hvornår de får lov til at importere det igen :frowning:

Det lyder vildt, at de ligefrem skal have tilladelse til modermælkserstatning, men jeg har ingen grund til at mistro kilden :slight_smile:

Så hvis nogen har killinger på vej og mistanke om, at flydende KMR kan blive nødvendigt, vil det være en god idé at få indkøbt til lager (og så dele med andre, der kommer i problemer) :slight_smile:

Mon ikke det ligger bedst hos Kruuse, og så lade dem distribuere det rundt. Hvis alle begynder og hamstre så går det stærkt med at løbe tør for dem, og de som måske trænger allermest, men er uden de “rigtige” kontakter, ikke får hjælp.

Det kan let blive til det samme som under den store strejke hvor alle - selv de der aldrig havde smækket en dej sammen - bare måtte eje gær!

Problemet er bare, at ifølge beskeden, så er Kruuse løbet tør - det vil sige, de ikke har mere :frowning:

Men så har dyrlægerne det jo nok, der er ingen grund til at tørlægge markedet helt IMO.

På deres hjemmeside står der at der er 1-2 dages leveringstid på flydende KMR… http://www.kruuse.com/da-DK/ecom/Tilskud_pleje_lopper/Tilskud_vet/Mælkeerstatning/prod_350437.aspx

… og her på den lille dåse flydende http://www.kruuse.com/da-DK/ecom/Tilskud_pleje_lopper/Tilskud_vet/Mælkeerstatning/prod_350438.aspx