Forårsrengøring

Leopold startede lige en gang forårsrengøring idag. Alle pletter blev vasket mege grundigt. Bagefter var det tid til lidt fjollerier.:slight_smile:

For pokker hvor er han smuk, og hvor han dog ligner sin bror! :wehuu:
Er han lige så pillen som Bastian? Bastian er helt utrolig forfængelig, og kan bare ikke ha’ det, hvis der sidder et hårstrå forkert i pelsen. Så skal der vaskes og pudses og gøres ved. Han har aldrig fnuller eller støv i pelsen, selv når han har været ude i længere tid. Faktisk er han en rigtig laps er han :tihi:

Nøøøj en smuk mis… det var da helt utroligt :uha:

Altså, som han skinner efter sådan en omgang, han ved hvad han laver. -wehuu

han er bare SÅ smuk. :love:

[quote=solveig;355161]For pokker hvor er han smuk, og hvor han dog ligner sin bror! :wehuu:
Er han lige så pillen som Bastian? Bastian er helt utrolig forfængelig, og kan bare ikke ha’ det, hvis der sidder et hårstrå forkert i pelsen. Så skal der vaskes og pudses og gøres ved. Han har aldrig fnuller eller støv i pelsen, selv når han har været ude i længere tid. Faktisk er han en rigtig laps er han :tihi:[/quote]

Ja han ligner brormand, meget forfængelig. Er vi ude at gå og vinden løfter pelsen lidt, så skal den sættes inden man går videre. Det ku jo være der stod en smuk missepige bag det næste hjørne. At han så ikke ville ane hvad han skulle stille op med hende, er en anden sag:tihi:
Knus Elin

Han er en rigtig smuk mis med ballade øjne :høhø: :wehuu: :wehuu: :wehuu: