Foredrag i Stoholm mellem Skive og Viborg om hundesprog

Forstår du din hund?
Forstår du, hvad din hund siger med dens lyde, kropssprog og signaler? Hvis ikke kan det fører til mange misforståelser, gøre dagligdagen med hunden besværlig og være svært at træne hunden optimalt. Helt grundlæggende er det at vide noget om din hunds sprog et fundament, som alle hundeejere uanset niveau og ambitioner altid kan have glæde af at lære mere om. Lørdag den 7. november 2015 klokken 11 til 14:00 er der foredrag om hundesprog med eksamineret adfærdsrådgiver Helle Lenschow i Stoholm. Her vil hun fortælle om hundens sprog, misforståelser, hundemøder og dominansmyten. Undervejs vises foto og videoer af hundesprog, så du får konkret viden med hjem. Det bliver også muligt at se hunde mødes, mens vi sammen gennemgår deres signaler og ejernes reaktioner på hundenes møder. Der kan naturligvis stilles spørgsmål.

Foredraget varer tre timer inklusiv en kortere pause midtvejs, og alle med interesse for hund uanset niveau er velkommen. Foredraget holdes ved mindst otte tilmeldte, og deltagerprisen er 120 kroner per person. Prisen er inkl the/kaffe og kage. Da Helle har sin egen hund med som model, kan der ikke medbringes andre hunde til selve foredraget.

Det sker i Søndergade 56, 7850 Stoholm ved Viborg, og du skal tilmelde dig hos Kadia Nielsen på 60 18 21 24. Betalinger via mobilepay eller bank overførsel på reg nr 7835 konto nr 0001601964 umiddelbart lige efter tilmeldingen. Sidste frist for tilmelding er den 5. november.