Foredrag med Per Jensen om hunde og følelser

Den 22. oktober 2014 kl. 18.30 – 21.30 i Brøndby
Kom og hør det sidste nye fra forskningens verden om vores hundes følelsesliv. Foredragsholder er Per Jensen, som er
professor i Etologi ved Linköpings Universitet.
Hunden forstår os ofte bedre end os selv, men det er ikke kun det, den seneste forskning har vist. Hunden kan både efterligne, samarbejde og snyde dig som hundeejer. Kan den også føle empati og uretfærdighed, og kan den måske også blive flov, når den har gjort noget forkert? Kom og få svar på hvad den seneste forskning viser om disse spændende emner. Ifølge Per Jensen vil du se på din hund og dig selv på en helt ny måde, når du har deltaget i foredraget.
Prisen er 275 kr ved betaling inden 15. august, derefter er prisen kr. 295 kr.
Der er begrænset antal pladser. Det er ikke tilladt at have hunde i lokalet.
Stedet er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby.
Tilmelding til foredraget sker ved at indbetale 275/295 kr på: reg.nr 9255 konto 0715-974-509. Husk at skrive dit navn på indbetalingen. Når du har betalt bedes du sende en mail til
[email protected] med dit navn og mailadresse. Når vi har modtaget din indbetaling, sender vi en bekræftelse på din deltagelse på mail.
Foredraget foregår på letforståeligt svensk og henvender sig til alle, som er interesserede i hunde og deres følelsesliv. Per Jensen er professor i etologi ved Linköpings universitet og forelæser om de seneste forskningsresultater inden for hunde og deres adfærd. Han leder en stor forskergruppe og underviser om hunde og andre dyrs adfærd.
Læs mere om Per Jensens på www.perjensen.se
Seminaret er arrangeret af Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere - SEA.
HUNDENS INDRE LIV

  • FOREDRAG MED PER JENSEN
    www.sea-hund.dk