Forkælede Kronk!

Ikke alene har han sine helt egne importerede “Russiske købe-koner”, men sørmer om ikke også de forkæler ham i hoved og hale!! :hjerte:

I weekenden kom damernes sendebud Maria, hele den lange vej fra Øen, til Vorbasse, for at beundre Kronken.
Og hun havde Gaver med!!! :wehu:

Kronk fik først et super super fint halsbånd:

Derefter fik han et special designet putte tæppe/hule, som Maria selv har syet. Det er så lækkert og blødt at man selv får lyst til at kravle ned i det og putte med Kronken - Det er super populært herhjemme allerede!

Og som om det ikke var nok, så forærede Maria også Kronk en lækker Nullerputteseng a la Brita - og ja, den er selvfølgelig også allerede indtaget :ok:

Og man skal ikke forlade sin puttehule i mange sekunder, før den er optaget igen!

Kronken siger TUSIND TAK til sine damer!!

/Mette

Nu skal Hr. Kronk jo huske, ikke at glemme sine russiske købekoner. Sådan nogle skal jo også stilles tilfreds. :stuck_out_tongue: Dejlige katte, som selvfølgelig fortjener dejlige gaver. Og Kronk ser da rigtig “pimp” ud med sit “bling-bling”-halsbånd.

forkælet pamfilius !!! :tihi:

Nøj… :wehuu:

Hvem der dog bare var en Kronk… :hjerte::tihi:

dejlige katte…jo mere jeg ser dem orientalere, synes jeg de er lækre…
Før i tiden synes jeg, at de havde alt for store ører, men kan se det charmerende …:wehuu:

Nøj, han er da en heldig starut!

Jeg vil viiirkelig gerne eje en af dine katte en dag Mette :hjerte:
Men det må lige vente et par år, kæresten blev MEGET træt af at jeg hele tiden skulle vise ham billeder af Coffee :tihi:

Han er lige kommet herover og har allerede sin egen fanklub. Den heldige dreng. :smiley:

Haha, selv en Blå har sneget sig ned i den overbløde seng! Den var altså også bare blød og lækker… Kronk er en heldig rad :tihi:

Hehe… ham der Kronk, pimpet halsbånd og mange koner… hmmm en alfons :wink:

Tror de russiske damer får for mange lommepenge :wink:

Han lever og bliver forkælet som en konge, må man sige! :thumbup::wehuu:

Øj, hvor ser han højr*vet ud på det første :tihi: Han er dejlig, jeg er sikker på at han fortjener det hele og mere til :hjerte:

Pimp that kitty - kors hvor ser han overlegen ud på det første billede :slight_smile:
VH
Susanne

Heh, Kronk er lækker og han ved det godt :smiley:

Og det skulle vel ikke være en lille Helmut der har sneget sig med på det nederste billede? :hjerte:

[QUOTE=Maibrit;740028]Nu skal Hr. Kronk jo huske, ikke at glemme sine russiske købekoner. Sådan nogle skal jo også stilles tilfreds. :stuck_out_tongue: Dejlige katte, som selvfølgelig fortjener dejlige gaver.[/QUOTE] Bare rolig, lækre Kronk har en ganske særlig gave til sine damer…

Åh ja …det gør de vist og de er ved at blive lidt krukkede…?

Lækre Kronk, altså… Suk…

Og nullerputten… Kan se Brita havde meget ret: “tag den store, Mette har jo så mange mis” - synes bare den så så ufattelig stor ud… Nu kan jeg godt se den lille er ufattelig lille.

Og her; er jeg ved at vikle Kapel’ka ud af trådene i overlockeren, Lapuchka (den lille) råber ned i madskålen som en gammel mand med en meget dyb stemme (mens hun modvilligt gumler på noget fra fakta) fordi vi er løbet meget tør for dyrt “designer” kattemad så nu hvor mørket snart falder på, skal mor-maria ud og gå en tur med brækjernet (når man har sagt A, må man også sige B)

<3 Tak Mette for de fine billeder

[QUOTE=Horusac;740808]Heh, Kronk er lækker og han ved det godt :smiley:

Og det skulle vel ikke være en lille Helmut der har sneget sig med på det nederste billede? :hjerte:[/QUOTE]

Jeg så lige din signatur :engel2:

Tak for alle jeres søde kommentarer :slight_smile:

Ja han ér virkelig heldig - og Maria er alt for gavmild!! :slight_smile:

Jeg er ret imponeret over at Kronk bare finder sig i at gå med halsbåndet, det var kun lige det første kvarters tid, han synes det var noget underligt noget der hang dér og dinglede - nu er han fuldstændig ligeglad :ok:
Sengene er virkelig populære - og ja Maria, det var godt at Brita overtalte dig til den store nullerput - for der skal jo være plads til nogle stykker kan du nok se :wink:
Men altså, det aller største hit er altså den der “putte-pose” - selv Agnes har flere gange forsøgt at kravle ned i den - hold op hvor er den bare populær!! Og ja, ikke kun for Peterbalds og Orientalere - Européer synes også den er go! :ok:

Anita og Eva - yeps det er Helmut, eller “Blå” som han hedder i daglig tale, som ligger i den på nederste billede - man kan vel godt være en puttegris, selvom man ikke er tyndhåret :smiley:

Sarah; du siger bare til - det her er forhåbenligt ikke mit sidste kuld, så når du får overtalt manden, siger du bare til :wink:
(og for din sjælefreds skyld, så skal du vide at Coffee i øvrigt ikke længere er til salg - nogen kan ikke undvære ham, så han bliver hjemme :tihi: )

Carina, Ann & Susanne: YES - man ér vel lækker ik’! Så lidt overlegen har man vel lov at se ud :stuck_out_tongue:

/Mette

[QUOTE=Mette Mejdahl;741072]Tak for alle jeres søde kommentarer :slight_smile:

Sarah; du siger bare til - det her er forhåbenligt ikke mit sidste kuld, så når du får overtalt manden, siger du bare til :wink:
(og for din sjælefreds skyld, så skal du vide at Coffee i øvrigt ikke længere er til salg - nogen kan ikke undvære ham, så han bliver hjemme :tihi: )

/Mette[/QUOTE]

Nej det håber jeg da sandelig heller ikke det er :smiley:

Og det er jeg rigtig glad for at høre! Især fordi, at så får vi jo stadig billeder af ham i ny og næ :hjerte:

Kronk is Da Man! Med bling og købekoner, jo han ER da vist en pimp i mere end en forstand LOL

Den der puttepose ser helt fantastisk ud! Hvem der bare var en Kronk L

Her slås de mest om den blattede nullerput-wannabe jeg syede til Halloween-udstillingen. Den er skæv og tynd - og af en enner anden grund fantastisk populær :? Katte altså! Her køber man finenullerputter og andre senge… og så vil de bare ligge i den hjemmesyede rædsel… .nå jeg bør jo være glad forde kan li’ den :slight_smile:

Og hvor er det dejligt at Coffee bli’r hjemme. Jeg kan godt forstå du kke kunne gå af med ham efter al det sygdom. Så lille han var :hjerte:

Ib sender sine hilsner til familien :wink: og glæder sig til at med tiden få noget tyndpelset at lege med :wink:

Ejj DET er hun altså ikke!!:slight_smile:

Fantastisk! Det er helt sikkert mors gode prægning! Du må tage mig på kursus en dag Mette…!Herhjemme går den ikke (endnu) - til gengæld blev jeg lidt inspireret da den lille stjal benvarmere for tredje gang, og syede dem om til to trøjer (hæhæ) Den store synes det er helt OK, den lille finder sig i det - sådan lala…:tihi: - Men for søren hvor de GLOR på hinanden det ser altså bare skægt ud :smiley:

[QUOTE=Mette Mejdahl;741072]Sengene er virkelig populære - og ja Maria, det var godt at Brita overtalte dig til den store nullerput - for der skal jo være plads til nogle stykker kan du nok se :wink:
Men altså, det aller største hit er altså den der “putte-pose” - selv Agnes har flere gange forsøgt at kravle ned i den - hold op hvor er den bare populær!! Og ja, ikke kun for Peterbalds og Orientalere - Européer synes også den er go! :ok: /Mette[/QUOTE]
Mtjaa, Brita anbefalede den store, men jeg tog jo den lille fordi den var så kær :ups: Vores nullerput går også rent ind herhjemme hvis den ligger inden i klatretæs’s hulen. Det må være noget med varme og Peterbalds?

De små “putteposer” er også dagens hit her, det må være noget med de er så tykke, eller bløde, eller fordi de er vendbare? - eller fordi de kan snøres til som sovepose…?

Og nu er jeg ved at bestille en quote på pris, det ku være sjovt at sætte dem i produktion hvis jeg ellers kan holde prisen på et rimeligt niveau. Hvad skal de så hedde mon - PUTTEPOSEN? Og skal der være to størrelser? Mange farver?

Knus Maria

(ps - hvis ikke det var fordi jeg havde sådan nogle små frysende mislinger - havde jeg lavet sådan en sag her :slight_smile: - er den ikke bare fiiiin? :slight_smile:

pps: og hvis ikke det nærmest kun var MIG der var ved at DØ efter lyserødt, ville de ale være lyserøde…