Forsikring til katte

Kan det betale sig.

Overvejer det lidt da jeg jo har en FORL kat(men så vidt jeg husker dækker den ikke tænder). Nu har jeg så Artemis med ørebøvl det blev 570 første gang ved ikke om det er samme for check op og fik at vide en evt operation var en 2-3000 men PLUS/minus bare så jeg havde en ide. Det betyder jo det kan blive 4000 eller blive nede på 1200. Så tænkte jeg hvad koster en katte forsikring og kan den betale sig ?

Tvivler på mine katte kan godkendes(de er 5½ år og en på 3½ år) for s vidt jeg ved dækker den kun til de når en vis alder?

Vil nogle hjælpe mig igennem forsikring junglen med hvad man reelt får tilbage når man forsikre kat altså hos de forskellige steder.

ps mine katte er indekatte så påkørsler fra biler bylder osv vil jeg jo nok ikkke opleve men derimod nyresvigt, polypper ,tandproblemer osv

Jeg ved ikke så meget om forsikringer men du kan læse mere her

https://www.fairforsikring.dk/web/Privat/Forsikring/Fritid/Kaeledyr

http://www.garfors.dk/index.php?id=214

Der står også noget om forsikringer her

http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=4704&highlight=forsikring

http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=8372&highlight=forsikring

http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=7203&highlight=forsikring

Jeg bruger dyrekassen på alle mine katte.
Umiddelbart syntes jeg ikke de priser du nævner er ublu, for beh.
Spørgsmålet er om de vil tage din kat med FORL men det er vel kun at spørge, men dyrekassen dækker ikke sådanne “ting” som FORL…

jeg har dyrekassen på alle mine 6 - det giver mig en vis rabat fordi jeg har 6 + at de ikke brokker sig når jeg vil have dem til at dække ting er er på kanten af deres policer…

De er til at snakke med så vidt som jeg har oplevet dem…

Jeg har mine 2 hos Garfors.
De er nummeret billigere end Dyrekassen, og selvom jeg fik Leise ind på kanten af aldersgrænsen (pga totalt ren journal, velpasset katteri-kat med alle vacc. etc, samt ren sundhedsattest), så har de betalt uden at kny - 80% af begge hans operationer (selvrisiko på 500,-).

De giver 10% rabat pr kat, hvis man har flere.

Hvis du ringer til dem, så bliver du stillet om til venlige og dyreglade Lisbeth Ejbjerg, og hun har tid til at besvare alle dine spørgsmål (det var så ikke lige det, jeg oplevede hos Dyrekassen).

Så dem vil jeg anbefale til hver en tid :slight_smile: