Fremlysning i Slagelse

Jeg ved ikke om der er nogen i Slagelse, nærmere bestemt i kvarteret omkring Slagelse Station, der skulle ske at kende en fritgående hankat der ligner lidt en siameser af den gamle type.

Sagen er, at den er fremlyst på et andet katteforum, ikke af dem der har katten, men en bekendt til dem, men der har været noget diskussion (som nu er slettet) om hvorvidt dem der har katten egentlig gør noget for at få den hjem til rette ejer.

Man har ikke fremlyst den og kommer blot med en vag forklaring om, at der ikke før på onsdag skal komme en hjem til hende der har katten og tjekke den for chip??

Katten blev fremlyst på det andet forum den 2/11.

Katten, som i øvrigt ser ganske velnæret og velplejet ud og er meget kælen, blev opdaget af en niårig pige da hun kom til Slagelse Station.

OG, hun tog katten med sig hjem, faldt for den med det samme og har allerede døbt katten “Blue Eyes”, og det er besluttet at beholde den, medmindre der kommer en ejer…men hvordan mon ejeren finder ud af de har katten når den ikke er fremlyst?

Forslag allerede første dag katten blev fundet, om, at det var bedst at sætte katten tilbage og holde øje med om den gik hjem fordi det vil være sandsynligt, at den bor i kvarteret blev ikke blevet modtaget særlig godt.

Jeg ved ikke om det er ok at linke til et andet forum, men så må Admin slette det, men katten kan ses på