God hudklinik i København?

Hej alle,

Min kat har en dårligt sygdom, som en ringorm… Dyrlægen er ikke helt sikkert på det, derfor hun rådgivet mig til at gå til Hillerød til Lisbeth Nordberg i TrollesMinde Dyreklinik… Men det er langt fra Amager hvor jeg bor - mere end en time med tog. Min kat vil være meget stressede hvis vi skal gå der.

Kender du nogen anden dyrlæge tætter på Amager, der specialiserede i hud problemer, og har laboratorium til lave nødvendige test? :?

Lene Boysen er huddylæge og dygtig til kat www.leneboysen.dk

Mange tak for dit svar! Jeg tror det tage også omkring 1 time til at komme der. Ingeting tætter?

Flemming Kristensen i Bagsværd www.vethudklinik.dk jeg ved dog ikke, hvor mange katte han ser…

De par timer på transport er godt givet ud, hvis det er en dygtig dyrlæge, der hurtigt kan stille de korrekte diagnose samt behandling :slight_smile:

Ja… Jeg synes det er hvad jeg skal lave, til sidst.

Næste spørgsmål! Skal jeg betale nogle til at gå med katten på tog eller bus?

Spørgsmål ikke forstået. Katten skal i en taske eller boks - den skal ikke ud at gå. Hvorfor rejser du ikke selv med den:?

Tror hun mener, om det KOSTER noget at tage katten med i offentlig transport. :wink: Men det gør det da - så vidt jeg ved - ikke.

Jeg rejser selv med den! Og jeg jar en taske for min kat. Jeg bare ved ikke om man skal købe en speciel bilet for katten eller nej.

(Undskyld for mit dansk)

[QUOTE=Kate;1219486]Jeg rejser selv med den! Og jeg jar en taske for min kat. Jeg bare ved ikke om man skal købe en speciel bilet for katten eller nej.

(Undskyld for mit dansk)[/QUOTE]

Nej, det mener jeg ikke, du skal. Katten skal blive i tasken.

Katten skal være i en taske og er gratis at have med i tog og bus :wink:

Jeg kan varmt anbefale Byens Dyreklinik Taastrup - Flemming er en meget sympatisk dyrlæge der bestemt ikke er uden evner. Det er ydermere ikke ret langt fra Tåstrup S-tog station.
Under alle omstændigheder burde enhver dyrlæge kunne finde ud af at sende en biopsi til fx. Finn Pathology i England, hvis ikke man umiddelbart kan finde ud af årsagen - hudlidelser kan godt være drilske.
VH
Susanne