Gode råd til den uerfarne kat

1:
Hvis du skal kaste op så find en stol i en fart. Hvis du ikke kan nå dette, så brug et ægte tæppe. Rya er godt.

2:
Find ud af, hvilke gæster der hader katte. Sid på skødet af dem hele aftenen. De vil ikke turde skubbe dig ned og kalder dig endda “sød mis”. Hvis du kan arrangere det sådan, at din ånde lugter af kattemad er det så meget des bedre.

3:
Når du vil sidde på skødet eller gnide dig op ad bukseben så udvælg dig farver der er i kontrast til dine egne.

4:
Ledsag altid gæster på toilettet. Det er ikke nødvendigt at gøre noget. Bare sid og stir!

5:
M.h.t. gæster der siger “Jeg elsker misser” skal du være klar til at udvise foragt, f.eks. ved at sætte kløerne i strømperne eller et hurtigt nap i anklerne.

6:
Tillad ikke lukkede døre i nogen rum. For at få en dør åbnet er det godt at stå på bagbenene og hamre løs med forpoterne. Når døren bliver åbnet for dig, er det ikke nødvendigt du bruger den. Du kan ombestemme dig. Når du har beordret en dør til det fri åbnet, bør du stå halvt ude og halvt inde, mens du fordyber dig i at overveje adskillige forskellige ting. Dette er specielt vigtigt i meget koldt vejr og i myggesæsonen.

7:
Hvis en person har travlt, og én har tid, bør du sætte dig hos den travle.

8:
Hvis en person læser en bog bør du sætte dig tæt under hagen på vedkommende, hvis du ikke kan komme til at ligge på selve bogen.

9:
Med hensyn til damer der strikker er det en god idé at rulle sig stille sammen i skødet på hende. Slå så pludselig ud efter strikkepindene. Dette er, hvad hun kalder at tabe en maske. Hun vil prøve at aflede dig. Ignorer det.

10:
Når nogen laver lektier bør du sidde på det papir, der arbejdes på. Når du er blevet flyttet for anden gang så skub alt, hvad der kan flyttes ned af bordet - blyanter, kuglepenne, frimærker - en af gangen.

11:
Når det er tid at skille sig af med en hårbolle så vælg at gøre det i spisestuen under middagen.

12:
Når dine ejere vender hjem belæsset med pakker, så smid dig foran dem - dette virker bedst på trapper. Det er endnu bedre, hvis personen er på vej nedad. Der er selvfølgelig en risiko for, at du bliver trådt på, men dette garanterer som regel, at de falder - og hvis du spiller på den skyldfølelse, der følger efter, er det som regel det værd.

13:
Hvis du skulle komme til at løbe ind i en lukket glasdør eller gøre noget dumt så lad altid som ingenting og fortsæt dine gøremål med en mine, der siger: “Det var med vilje”.

14:
Hvis du tillader en hund at dele dit domæne, er du heldig. Hvis du skulle flå gardinerne eller ødelægge noget, som du frygter at blive skældt ud for, så vent til ejeren (fejlbetegnelse så det vil noget!) er i nærheden, smæk hunden én og løb. Hunde er dumme og vil tage skylden for hvad som helst. Hvis dette trick ikke skulle virke, så løb hen og gem dig. Ingen forventer for alvor, at kunne fange en kat.

15:
Jagt, leg med og løb fra usynlige ting. Det er lige meget hvorfor, det er, hvad der forventes af dig.

16:
Få søvn nok i løbet af dagen til at være frisk til at lege mellem klokken 2 og 4 om natten.

17:
Og sidst men ikke mindst. Husk ALTID at gå på tastaturet2m4p32i1+0iv c2+bv092c½ vc½9!!

:thumbup: -LOL-LOL

-LOL -LOL Genialt!

-likeit

-LOL-LOL-LOL-LOL

-LOL

-LOL

Genialt! :thumbup:

:klapper: :klapper::klapper:

-LOL

Hahaha… min oversættelse lever stadig derude! Sjovt!
Jo, det var mig der i sin tid oversatte den fra engelsk :slight_smile: Den ligger stadig på min hjemmeside :slight_smile:
http://siamis.com/Historier/uerfarnekatte.html

[quote=Ann R;416022]Hahaha… min oversættelse lever stadig derude! Sjovt!
Jo, det var mig der i sin tid oversatte den fra engelsk :slight_smile: Den ligger stadig på min hjemmeside :slight_smile:
http://siamis.com/Historier/uerfarnekatte.html[/quote]

Den har sikkert været en del omkring :slight_smile:

Fantastisk!!
-LOL-LOL-LOL

Hej Winnie

Det er nok noget af det sjoveste jeg har læst i nyere tid :slight_smile:
Mariann

Hahah - Hvor fedt :smiley:

:uha: Jøsses det passer…dog vil jeg lige komme med en rettelse. No 2…skal ikke være ånde af mad, men fisk…det rykker noget mere :ups: