Godkendt katteri

Ja jeg havde dyrlæge i går hjemme hos mig selv, da alle misser skulle revaccineres, og alt var barre så fint:ok:, og fik sådan en ros for missernes stand:wehu::wehu::wehu:. og forholdene de går under:juhu::juhu::juhu:, selvom jeg syntes de går fint, så er det nu rart med ros fra dyrlægen:).
Jeg viste dyrlægen rundt i hele huset, og hvor dit og dat var til kattene osv., og så havde jeg printet det ud som skal udfyldes sammen med vejledningen/kravene for godkendt katteri, så nu er mit spørgsmål, sender jeg bare det som dyrlægen har udfyldt til min hovedklub(Jyrak), eller hvad gør jeg, hvad er procedyren??

Jeg mener det er en konsulent fra JYRAK der skal komme ud og godkende dit katteri. Jeg er sikker på at du kan læse meget mere om ordningen på jyraks hjemmeside.

jyraks hjemmeside står der

Der er to måder at få sit katteri godkendt. Det er valgfrit hvilke metode man som opdrætter vælger.
[ol]

[li]Godkendelsen foretages af en eller to personer, der enten er konsulent for JYRAK, er katterigodkendelseskonsulent udpeget af bestyrelsen eller bestyrelsesmedlem.[/li]> [li]Godkendelsen foretages af en dyrlæge.[/li]> [/ol]

her står hele proceduren:
http://www.jyrak.dk/index.php?SectionID=654&WebsiteID=1&LanguageID=1

godkendelses skema
http://www.jyrak.dk/index.php?SectionID=655&WebsiteID=1&LanguageID=1

Jeg printede alle papirerne ud, og gav dem til dyrlægen og vi tog en snak om det, og jeg har også forstået at dyrlægen kan godkende det, men jeg er i tvivl om hvem som skal have disse skemaer som er i godkendelsen, som jo så udfyldes af min dyrlæge

Det fremgår tydeligt af det første link, PiaB har lagt ind :slight_smile:

Det skal Ole Sørensen, Karmarksvej 7, 8870 Langå når din dyrlæge er færdig med skemaet, har underskrevet og stemplet. Det står også inde på hjemmesiden, men der står jo en hel del informationer, så du er såmænd ikke den første, der ikke har kunnet finde den :slight_smile:
VH
Susanne

Tusind tak Susanne:) og i andre