Hjælp hun skriger konstant

Som overskriften siger så skriger molly helt af Hel**** til , bare ved det mindste vi ikke nusser hende skriger hun, når vi går i seng skriger hun, jeg har været ved dyrelæge med hende og få tjekket om hun fejler noget, men stoler på Vibike fra Herning dyrehospital at hun ikke fejler noget…

Men hun er fra 1 maj i år, og har boet her i snart 3 uger… hun er alene og har ALT…

Hvad kan jeg gøre?.

Anskaffe en legekammerat.

Sorry, men hun er alene, savner sin mor og søskende og keder sig garanteret bravt, fordi du ikke kan erstatte hendes savn :slight_smile:

[quote=Temple Bar;438369]Anskaffe en legekammerat.

Sorry, men hun er alene, savner sin mor og søskende og keder sig garanteret bravt, fordi du ikke kan erstatte hendes savn :)[/quote]

Hmm, en lege kammerat… Måske, og jeg kæler med hende hele tiden,…

Hvor længe har hun opført sig sådan? Er det noget, hun lige er startet på? eller har hun gjort sådan i al den tid, hun har været hos dig?

Hvis hun lige er startet på det, kan det være hendes første løbetid… Det er tidligt, men det er set før…

HVis hun altid har opført sig sådan, så kan det være, fordi hun savner en kattelegekammerat…

Det er slet, slet ikke det samme som at have en anden kat i huset.

[quote=dkkorat;438372]Hvor længe har hun opført sig sådan? Er det noget, hun lige er startet på? eller har hun gjort sådan i al den tid, hun har været hos dig?

Hvis hun lige er startet på det, kan det være hendes første løbetid… Det er tidligt, men det er set før…

HVis hun altid har opført sig sådan, så kan det være, fordi hun savner en kattelegekammerat…[/quote]

Hun har opført sig sådan i en uge, men jo der nok fordi hun mangler en legekammerat, fordi hun startede efter Mille kom op til hendes Ejer…
Men jeg er blevet kræsen ang. kat , jeg vil have en Bamse kat… :)-kaisålæredet

For en kat er det hele ikke bare lege ritualer, du er inde på at du nusser meget med hende. Prøv at se billedet for dig af to katte der nusser om hinanden, hvad gør de? …jeps du ser nok for dig den ene kat vasker den anden bag øret fx eller på hovedet? :smiley:

Sådan en gang socialisering er også vigtig for en kat, og jeg har til gode at møde en katteejer der frivilligt lægger tunge til en gang pelspleje :høhø:

Men som dkkorat også er inde på, kan det jo være en løbetid der er startet, ved ikke om hun er neutraliseret?

/Camilla

[quote=MoMo;438376]

Men som dkkorat også er inde på, kan det jo være en løbetid der er startet, ved ikke om hun er neutraliseret?

/Camilla[/quote]

Hun er ikke neu, men hvis hun er i løb, skal hun så ikke til og have p-piller?

Hvis ikke hun er avlskat, ville jeg få hende neutraliseret for p-piller har en skadelig virkning på katte ved langsigtet brug på samme måde som p-piller har på kvinder = de øger risikoen for kræft :frowning:

Så det ville helt klart være et godt valg at få hende neutraliseret, det vil helt sikkert nok dæmpe på en del af skrigeriet, for en hunkat i løb kan skrige rigtig meget og det vil gentage sig hver gang den er i løb :slight_smile:

/Camilla

Jeg tror nu ikke hun skriger fordi hun er i løb …Viser hun andre tegn på løb ? - Ruller rundt, slår halen til side, når du klør hende på haleroden ?

Jeg tror helt bestemt at hun kalder ! Hun savner sikkert sine søskende, så giv hende en misseven, at erstatte en artsfælle kan vi mennesker ikke.

Jeg tror nu heller ikke på løbetid. Katten er kun lige 4 mdr. som jeg lige ser det.

Men til gengæld er jeg helt enig med dem, der mener hun skal have en legekammerat. Det er simpelthen synd for en lille killing at være enekat - i mine øjne.

Da jeg fik Belle ind, Ragdoll-pige på 3 år og sit 4. hjem og meget tynd, hylede og skreg hun også, både når hun ville have noget, og når hun fik det.
Det stilnede af over tid, da hun fik et hjem uden stress (hos en sød ældre dame som alenekat), og i trit med, at hun fik mad nok og voksede til.
Hun “snakker” stadig en del, men det er slet ikke på det lydniveau, som det var, da hun kom hertil.
Men hvis din kat er i fin fysisk form, så er det nok en legekammerat, der skal til. Kig ind på vildkat.dk og dit nærmeste internat, måske finder du en bamsemis dér :slight_smile:

[quote=CarinaNielsen;438375]Hun har opført sig sådan i en uge, men jo der nok fordi hun mangler en legekammerat, fordi hun startede efter Mille kom op til hendes Ejer…
Der har du forklaringen :frowning:
Men jeg er blevet kræsen ang. kat , jeg vil have en Bamse kat… :)-kaisålæredet[/quote]
Så vil jeg råde dig til at få en snarest!
En måned, f.eks., går hurtigt for os, men ikke for en lille alene-misling!

Hun lyder som om hun virkelig har brug for en legekammerat NU…
Og [ame=“http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=21623”]HER[/ame] er da den ultimative bamsekat…

Uff… kan mærke, at jeg ikke skal kigge alt for meget på ham den krøllede… han er simpelthen lækker! Jeg vil være dybt misundelig på den, som får ham :slight_smile:

[quote=Alice;438431]Jeg tror nu ikke hun skriger fordi hun er i løb …Viser hun andre tegn på løb ? - Ruller rundt, slår halen til side, når du klør hende på haleroden ?

Jeg tror helt bestemt at hun kalder ! Hun savner sikkert sine søskende, så giv hende en misseven, at erstatte en artsfælle kan vi mennesker ikke.[/quote]

Helt enig i det med legekammerat, men vi kan vel også blive enige om at killingen sagtens også kan blive neutraliseret når den ikke skal bruges i avl ? :slight_smile:

Det kan vi slet ikke være uenige i …Ingen killinger forlader mit hjem uden at være neutraliseret :slight_smile:

Jamen havde du ikke besluttet at du ville beholde de to hankillinger du havde først?

Jeg troede ikke at Molly boede alene… :frowning:

Hun mangler helt klart en legekammerat.
Det gik fint med at have Teddy alene fordi at jeg havde mine ildere som han legede meget med. Men helt alene? Så forstår jeg godt at hun kalder/græder…