Hjælp mig...?

Hej.
Jeg har et lille stort problem. Jeg skal af med min kat, som jeg ikke er meget for, for er nogen gange hos min kæreste i en overnatning i løbet af ugen og arbejde… Så synes det er synd han skal være alene så meget.
har overvejet en lille ven til ham, også på grund af de flip han får en gang i mellem med at løbe rundt i hele lejligheden.

Ville meget gerne høre hvad i synes jeg skal vælge. Af med ham eller en ny ven?

Helt klart en ekstra ven til ham :slight_smile:

Meget simpelt :slight_smile:

Du skal finde en legekammerat til ham - så har han nogen at lege og slås med og putte med og så går tiden meget hurtigere, når du ikke er hjemme.

Ja det er også det jeg tænker :slight_smile:
Jeg overvejer det her weekenden over, men tror nu nok det ender med en legekammerat til ham :smiley:

Hvis det bliver en ny ven til ham, vil det være bedst med en killing eller en kat på hans alder? han er 1 år og 4 måneder.

Det er virkelig virkelig svært at sige, for du bør gå efter en kat som har et temperament som passer til hans. Med en voksen kat ved man hvad man får, såfremt nogen altså kender kattens personlighed.

Anskaffer du en killing er det endnu mere en gamble, med mindre du køber hos een som er god til at spotte kattenes temperamenter tidligt.

Er han kastreret og en huskat ville jeg vælge en kastreret ungkat af hankøn som minder om ham i temperament. God jagt.

Det er altid lettest at sætte en killing ind i nyt hjem.

Ja jeg vil så svare modsat de andre, for hvis du virkelig af hele dit hjerte holder af din kat og vil gøre alt for at beholde den, så er man ikke i tvivl om, eller bare så meget som overvejer om man skal af med katten eller anskaffe en kat mere…for mit bud er, at det så bare ender med, at du om kort tid står med, ikke et, men to problemer…

Ja han er kastereret og er en blanding mellem huskat og siameser :smiley:

Ja det har du også helt ret i. Det er det problem jeg helst ikke vil ende i. Men det er jo så hyggeligt med en kat der kommer og putter og lege med.
Så jeg synes det er svært.

Nøjagtigt hvad jeg tænkte! For uanset hvor godt det er, at kattene er to, så
er de jo stadig afhængige af deres ejer, og to, kan ligesom en, give anledning
til dårlig samvittighed, hvis man føler, at man ikke er der nok for dem.

Så det skal ikke blot være for ens egen samvittigheds skyld, men fordi man
oprigtigt ønsker en kat mere.

[quote=Tlohlem;365055]Ja det har du også helt ret i. Det er det problem jeg helst ikke vil ende i. Men det er jo så hyggeligt med en kat der kommer og putter og lege med.
Så jeg synes det er svært.[/quote]

og jeg synes lige det modsatte… for det at du vil af med din kat, det gør du kun fordi du vil det bedste for missen - ikke fordi du vil af med din kat…

du ser ikke katten som problemet - men det at DU arbejder for meget… derfor er jeg lodret uenig med Felis…

Få en dejlig misseven til katten -det vil løse dit problem :slight_smile: det er jeg meget overbevist om :slight_smile:

Det lyder somom katten er sød og venlig, og hvis den er det, er der intet problem at få en killing. Bare den er velsocialiseret. Jeg ville vælge en han også.

Men gør lige op med dig selv om dit liv er stabilt nok, og om du kan tage dig af dem begge i de næste 15-20 år først.

Hvad skete der egentlig med den killing, du havde reserveret for 14 dages tid
siden :?

Han er rigtig sød og venlig. Han vil bare gerne lege, og han er lige blevet passet 10 dage i marts af en veninde og hendes lille hund og de blev super venner :slight_smile:
Ja vil have at katten skal have det godt. Derfor jeg overvejer at finde et andet hjem til ham. Men får muligvis job tæt på hvor jeg bor, så det hjælper jo lidt på det.

Angående killing, det gik hurtigt med det hele og fik ikke hele hjertet med i det. Så killingen jeg havde reserveret køber min veninde i stedet…

Som du beskriver med At han løber rundt i hele hytten om aftenen, det er altså meget normalt … Også når man har to eller flere katte…

Mine 3 katte får mange “hjernenlødninger” i løbet af en dag…

Ja det tror jeg også det er… Det får min katte også, et par gange dagligt og gerne om morgen når man lige er stået op :slight_smile:

Jamen du skal da helt klart overveje, om du overhovedet ønsker at have kat.

For mig er der stor forskel på om man er væk i forbindelse med arbejde - eller om man vælger at overnatte hos en kæreste et par gange om ugen.
Det første er man nødt til - det andet er et valg.
Hvorfor sover kæresten ikke bare hos dig?

Men træffer du valget, at du ønsker at have kat, og bruge tiden på den - vil jeg helt sikkert anbefale dig, at få en legekammerat til ham.