Hvad kan det være - ang. hofte der nærmest hopper ud

min hofte gør helt vildt ondt, sidder jeg på gulvet med min niece mellem benene og er mine ben spredt mere en 30-50 cm så føles det som om min hofte hopper ud, jeg bliver nødt til at ligge mig fladt på gulvet og samle mine ben for at den falder på plads igen. men det gør afsindigt ondt. nogle gange så slemt at jeg ender med at sidde og tude. jeg aner ikke hvad det er, men nu har jeg ignoreret det rigtig længe, en kan jeg simpelthen ikke længere… for nu når jeg har siddet ned og rejser mig op går jeg og halter rundt det første minut efter… og det gør ondt at gå…

det kan da ikke være normalt kan det ?

nej det er ikke normalt…

du må for alt i verden ikke længere placere dig i stillingerhvor det sker - heller ikke selv om det betyder at du ikke kan sidde med børnene - for jo flere gange det sker jo løsere bliver din hofte og det er noget snot…

du skal have det tjekket af en fysioterapeut

Det lyder ikke normalt Anika. Hvis det var en kat, ville jeg anbefale dig at tage til dyrlægen med den. Og dig vil jeg så anbefale at få et tjek hos lægen :slight_smile:

jeg ringer til lægen i morgen tidlig… for mine smerter er ulidelige…

ej jeg vil også prøve et tjek hos dyrlægen… må jeg ikke godt :stuck_out_tongue:

ej jeg vil også prøve et tjek hos dyrlægen… må jeg ikke godt :P[/quote]

Jo, det tror jeg helt sikkert at du må - hvis du har råd til det :smiley:

Jeg tror også at du et smut til lægen , der er ikke nogle grund til at blive ved med at ha ondt -thumbs

jeg er bare meget i mod at skulle være syg, da jeg har en mor som jeg ikke kan hyske nogensinde har arbejdet pga sygdom… jeg VIL ikke ende sådan.

det gør du heller ikke :slight_smile: bare rolig… ellers er der det alternativ at ende som mig :smiley: men skal vi ikke se om vi ikke kan undgå det :slight_smile:

grunden til at jeg foreslår dig fysioterapeut er fordi læger er normalt IKKE kvalificerede til at tjekke ledbånd og tilsvarende med mindre de er specialister i det… så giver de dig bare en henvisning…

Hej Anika

Jeg vil også anbefale dig at få en henvisning til Fys af din læge -thumbs

Også fordi det muligvis er noget der skal rettes og evt. trænes :slight_smile:

Jeg kan klart anbefale de her to damer, som jeg selv besøger 1 gang om ugen : http://www.prorehab.dk/

Det skal nok gå -thumbs
Charlotte

har lige ringet til lægen i dag, han kan først give mig en tid i næste uge… øv bøv…

Ej hvor træls. Det skulle simpelthen forbydes at man ikke kan komme til en læge med det samme. -pote Jeg ved godt at det er en vane for jer i Danmark, men hernede er det forbudt.

Jamen kunne du ikke få en konsultation samme dag hos din egen læge? Det lyder da underligt?

Jeg håber du snart får det bedre :slight_smile:

ej hvis du har ulidelige smerter vil jeg da sige du bør ta på skadestuen - de kan ikke nægte at undersøge dig og så får du svar med det samme forhåbentlig… :slight_smile: God bedring i hvert fald… -forelsket

han har rigtig mange dernede. men det er også første gang jeg har måtte vente en hel uge. jeg “doper” mig selv lidt med smertestillende indtil da. jeg tror ikke de kan gøre det store på skadestuen.

Det er godt nok lang tid , du skal vente på at komme til læge … Har han ikke aftenkonsultation ( hvor man bare kan komme) så kunne du måske komme til tidligere :slight_smile:

nej han har desværre ikke aftenkonsultation…

Skadestuen er kun til akutte skader.Det er det der gør mig så gal i skralden når jeg søndag aften skal sidde og vente i mange timer med en mand eller søn som har brug for hjælp her og nu.

Forstå mig ret,men jeg kan godt forstå at der er ventetid på skadestuerne når folk misbruger det.

Ja det er sgi da øv bøv for dig.Fortalte du ham hvor ondt du har?

ja og han spurgte om jeg ville kunne holde det ud til torsdag eftersom han ikke havde tid før, så sagde jeg det kan jeg vel, nu har jeg holdt det ud så længe så en uge til eller fra. der er jo ikke så meget andet at gøre end at vente…men han sendte en resept på smertestillende piller ned til apoteket som jeg så hentede inden jeg skulle på job.

dem tager jeg 4 gange om dagen sammen med 2 panodiler, det er hvad der står på pakken jeg skal medmindre jeg kan klare mig på mindre. har prøvet på 2 gange 1 smertestillende og 2 panodiler i dag. og begynder at kunne mærke det gør ondt igen… eller rigtig ondt eller hvad man siger. og så skulle jeg selvfølgelig lave plangram på arb. i dag. det er ned at sidde og op at stå… det gjorde lidt ondt selvom jeg havde taget pillerne. men ikke noget hvor jeg ikke kunne bide det i mig.