Hvad skal vi spise i maj

#1

Vi starter maj med en god hjemmelavet burger :savle:

#2

i dag, 1 hvede (smagsprøve) og en gang posetomatsvup, fandt en stump oksemørbrad i fryseren, så i morgen mørbrad med safrankogte kartofler…

1 Like
#3

en flæskesteg med det hele…og har ikke mindre end 7 æg…så den står på varme boller om en 1½ time, og …marmorkage eller sandkage til eftermiddagskaffen…i morgen rester …er jeg forresten den eneste der bliver fodret i Maj ?

2 Likes
#4

Yup :wink:

3 Likes
#5

En kammerat kommer i aften og så skal vi prøve Ild Pizza - en nyere pizzakæde i Århus. De laver pizza en en rigtig stenovn med ild.

1 Like
#6

Jeg skal have hakkebøf i aften. I morgen bliver det flæskesteg :savle:

1 Like
#7

Mine folk skal have alm suppe. Jeg skal i AV sĂĄ kender ikke menuen endnu :blush:

1 Like
#8

I aften står den kylling brystfilet på grillen med masser af salat og hjemmerørt dressing

#9

Jeg forsøger mig med en æggekage i ovnen i dag :slight_smile:

1 Like
#10

Vi smider 2 pipfugle pĂĄ grillen pĂĄ sĂĄdan et roterende spyd og sĂĄ nogle majs til

1 Like
#11

Her fĂĄr vi vafler

1 Like
#12

De sidste dage, torsdag, fredag og lørdag, har vi spist:
Flødestuvet spidskål med vegedeller og røde pølser.

Soja millionbøf med macaronni.

Og hjemmelavet pizza.

I aften skal vi have rugbrød og pålæg som kartofler med stegte løg, avocado med tomat, den sidste rest vegedeller,
Spir pålæg med peberrodssalat og rød peber.
Og en almindelig salami med remoulade og stegte løg til kødspiseren.

1 Like
#13

Det bliver et par dage med æggekage, i dag med et par skiver franskbrød og nogle pølser :slight_smile:

1 Like
#14

Den står på frittata da der skal tyndes ud i de 20 æg :joy::see_no_evil:

1 Like
#15

Nøj hvor skal jeg have god mad i aften. Min søn har fanget hornfisk, så jeg har købt nye friskopgravede danske kartofler og friske danske jordbær. Uha det bliver godt nok godt :savle:

1 Like
#16

Jeg skal have pasta med kødsauce. Sovsen har jeg hevet fra fryseren - i sin tid fik den lov til at småsimre i 6 timer :slight_smile: Opskriften er fra Valdemarsro - den er go’! :smiley:

Mon man sĂĄ skulle cykle ned efter en eller anden god ost at rive over? :thinking:

2 Likes
#17

Æv, hvor kan man blive skuffet og føle sig lidt dum :confused:
I sidste uge ryddede jeg ud i min fryser. Der røg en “gammel” Dolmio tomatsovs-rest, og så huskede jeg at beholde den gode - eller det troede jeg ihvertfald!

Stor var skuffelsen, da jeg fik varmet sovsen op :frowning: Note to self: Så mærk dog dine fryseposer, for dælen! :stuck_out_tongue:

3 Likes
#18

Mærk med indhold og dato :wink: så bliver det heller ikke for gammelt i fryseren for dig :smiley:

2 Likes
#19

I dag har vi fĂĄet brasede kartofler, amerikansk mix og hhv. karbonade og vegansk schnitzel.

#20

Gris/kalv karbonader med grønærter og masser af persille - glæder mig til aftensmad!

1 Like