Hvis du skulle vælge en anden race

end den du har, hvad ville du så vælge, og hvorfor?

Jeg har selv persere og kunne egentlig ikke forestille mig en anden race, men skulle det endelig være så kunne jeg godt finde på at være rasmusmodsat og få en hårløs misser. Hvilken ved jeg ikke rigtig, men flere af dem lyder til at have fantastiske tempramenter.

Og så kunne jeg også få gang i strikketøjet igen, for de små misser fryser sikkert om vinteren og vil sikkert være glade for en lille ulden trøje og nogle små bukser. -tihi (blot for at nogen ikke skal opfatte det negativt, så var det en joke)

Hmm så skulle det nok være burmeser, cornish rex eller exo og selkirk rex. De to første er racer vi har haft igennem årenes løb

Tja så kunne jeg godt tænke mig en;

Huskat (igen)
Burmeser
Devon Rex
Selkirk Rex
Perser/Exotic
Abyssinier
-tihi

jeg har pt neutraliserede husmisser, neutralisere persere …en enkelt neutraliseret exotic…og så mine avlsmisser der er 1 perser og nogle få exotic…

når jeg bliver pensioneret, vil jeg have en siameser, en bengal og en cornish rex… men så regner jeg med at mit antal til den tid vil være noget reduceret, da de nævnte racer kræver noget mere tid, end dem jeg har nu… hvis jeg stadig har over 20 katte, bliver det først aktuelt når jeg når ned på under ti…

Hej

Vi har jo netop tilføjet vores MCO flok med en dejlig ABY -love-love

Jeg har som sagt MCO’er og huskatte (og de går godt i spænd sammen).
SKULLE jeg vælge en anden race, blev det brunmasket siameser/orientaler, men så skulle det være i hvert fald være to ud fra devisen lige børn leger bedst.

Orientaler eller Aby’er…

Jeg ville vælge russian blue - jeg ELSKER russians… farven, temperamentet… de er så smukke…

abyer kunne også godt komme på tale, men jeg foretrækker nu liiiiiiiiidt mere pels :slight_smile: men søde - det er de altså… faktisk overdrevne kære

HVis jeg skulle vælge andet end burmeser - eller nærmere udover burmeser, for de kommer aldrig ud af mit hus - ville det blive

Asian Self
Devon Rex
Abyssinier
Bengal

ikke nødvendigvis med opdræt for øje, men en hyggekastrat kan man som regel finde plads til :wink:

Hvis jeg skulle vælge en anden race, så vil valget falde på en brite eller to. Det skal være en blå brite og helst to af slagsen.
Jeg elsker de dejlige britebamser og deres måde at være på.
Men mon ikke mit ønske går i opfyldelse en dag, jeg har da ønsket mig en smuk stribet huskat i mange år og hende har jeg da lige fået i min søde Pippi, så hvorfor skulle der ikke dumpe en brite ned i min turban også.
Knus Elin

Hvis jeg skulle have n anden race end Birmaen, blev det måske en Peser igen, men ellers er jeg dybt foreslekt i Burmeseren og Burmillaen. begge med fantastiske temperamenter og lækre udseende.

Hvis jeg skulle have en anden race, så skulle det være en Devon rex.-forelsket

skulle jeg vælge en anden Race blev det

Huskat
Britter
Somali
Aby

Men det skal jeg heldigvis ikke -tihi -tihi

Umiddelbart tror jeg mit valg ville blive en lækker huskat, hvis jeg blot skal vælge en enkelt.

TOP Christie :slight_smile: !
Venter blot på at Cassiopeia går i løbetid,så bliver hun parret og vupti,
så har vi en lille djævleunge til dig ;-)) !

Hvis jeg skulle vælge en anden race, kunne det være spændende med en korthåret perser eller exotic, har bare et eller andet for de flade næser, ellers kunne jeg godt tænke mig en “krøllet” brite. Ja, kan ikke lige huske hvad det hedder.

En anden race - hmmmmm :? Vi startede jo med en huskat, og dem glemmer man aldrig, så sådan en må gerne komme igen . . .

Jeg fik jo afsløret i en anden tråd, at jeg ønsker mig en Rex - Devon el. Conix, men en Sphynx er jeg altså også helt dårlig med :stuck_out_tongue:

Somalien kan jeg jo ikke komme uden om, men i dag findes de ikke i den tørrelse som for 14 år siden, da vores Oliver blev født. . . . suk

Og det bliver så først når de Mølædte ikke er her mere -uha -ked

[quote=Hanne N;50260]TOP Christie :slight_smile: !
Venter blot på at Cassiopeia går i løbetid,så bliver hun parret og vupti,
så har vi en lille djævleunge til dig ;-)) ![/quote]** :D**

En anden race end mine britter…

Så vil jeg have en ragdoll fordi jeg synes de er så smukke, eleker deres maske… (min næste britte skal også gerne være med maske…)

-Jeg må indrømme at jeg har tabt mit hjerte til en vis Aby dreng,som jeg så fornylig.-forelsket-forelsket-forelsket

Så sådan en fyr må gerne flytte ind her engang -høhø