Hvor er zylkene billigst at købe?

jeg har lige været ved dyrlægen i dag for at købe zylkene til günther i dag, og var ved at gå i gulvet over prisen :what:

jeg ved at der er flere herinde der bestiller fra udlandet, men hvor?

http://www.medicanimal.com/product/~product_id=4275

tak, det var den samme som jeg fandt :slight_smile:

Nu ved jeg godt du spurgte efter Zylkene så måske er det ikke interssant med et alternativ, men jeg synes at Immunecare Colostrum virker mindst lige så godt:

http://www.immunecare.co.uk/product.php?productid=2

:øhmm: øhhh det styrker da imumforsvaret - det hjælper da vel ikke på en småhysterisk kat…

Men begge dele er lavet af mælk. så måske derfor virker det? En ting kan jo godt have flere virkninger :slight_smile:
Selv har jeg kun prøvet Zylkene, købt her:

Men derfor kan der jo godt være alternativer :gruble:

Nu ved jeg ikke hvilken grund du bruger Zylkene, men har selv haft glæde af Bach’s stress/chok dråber. Syntes at det virker bedre end Zylkene.

http://www.pitstoppets.dk/shop/bachs-stress-chock-5721p.html

Faldt også over denne variant:

http://www.pitstoppets.dk/shop/apprehension-flower-essence-5029p.html

[QUOTE=Baileyhusmis;974109]Nu ved jeg ikke hvilken grund du bruger Zylkene, men har selv haft glæde af Bach’s stress/chok dråber. Syntes at det virker bedre end Zylkene.

http://www.pitstoppets.dk/shop/bachs-stress-chock-5721p.html

Faldt også over denne variant:

http://www.pitstoppets.dk/shop/apprehension-flower-essence-5029p.html[/QUOTE]

jeg har to misser der efter at dr er kommet killing i huset pludselig ikke kan enes. den ene har været på zylkene i en uges tid, og det virker fint på ham, derfor vil jeg gerne fortsætte med det. den anden er på bachs nødhjælpsdråber, og har været nu to dage og de ser umiddelbart ud til at have en effekt på hende.

men linkene bliver da lige gemt, kunne jo være nyttige en anden gang :slight_smile:

[QUOTE=Bodil;974153]jeg har to misser der efter at dr er kommet killing i huset pludselig ikke kan enes. den ene har været på zylkene i en uges tid, og det virker fint på ham, derfor vil jeg gerne fortsætte med det. den anden er på bachs nødhjælpsdråber, og har været nu to dage og de ser umiddelbart ud til at have en effekt på hende.

men linkene bliver da lige gemt, kunne jo være nyttige en anden gang :-)[/QUOTE]

Det lyder da dejligt at du er ved at få lidt ro i flokken. Krydser fingre for at det fortsætter.
Jeg køber også Zylkene på medicanimal.com

Det var bare et tip.

Du kan jo prøve at søge på det her på foraet - jeg vil tro andre end jeg beskriver deres erfaringer.

Vi bruger colostrum dagligt mod rødt tandkød hos et par af vores. det hjælper det fint på men det har ikke ændret Ozzy’s nerver :slight_smile: Jeg har osse overvejet om ikke det er det samme som zylkene, og det er det måske… og så alligevel ikke? For her har det absolut ikke haft nogen effekt mod stress, men det virker fint på tankødet - og den virkning har jeg omvendt aldrig hørt om Zylkene? måske er det dosis… her får de to Colostrum kapsler til deling drysset ud over deres aftens-vådmad. Zyklene er jo en større “her og nu dosis” til en kat :slight_smile:

jeg blev bare lidt forvirret da jeg læste om colostrum, den side jeg kiggede det på lød det nemlig som en imumbooster eller smertelindrende - der var intet beskrevet om at det var “beroligende” men der må googles lidt mere :slight_smile:

og hvis det også virker mod rødt tandkød så kunne det jo have dobbelt effekt :smiley: det kunne være det kunne spare nogle af silkes tandlægeregninger.

Vi har fundet Zylkene billigst her: http://www.vetuk.co.uk/