Hvor finder jeg et nittehalsbånd til kat?

Ivan var med på min-ven-katten udstillingen her i går. Han lovede så Kyrie et nyt nittehalsbånd hvis hun opførte sig pænt på scenen. Så Kyrie opførte sig pænt på scenen :høhø:
Se selv :
fik desværre ikke billeder på scenen hvor han fik hende ud i fuld stræk :rock:

men det halsbånd vi søger er sådan et her (det gamle er et armbånd)


Kyrie voksede ud af sit gamle da hun blev voksen. Så søger et der passer til 5-6 kg kat. Kan det mon findes eller skal man lave et selv :?

Hun var ret sjov for tiggede om at få det på og gik rundt og var så stolt af sit halsbånd. Tog man det af brokkede hun sig over det(bare rolig hun måtte kun gå med det når vi var hjemme og vågen) . Jep Kyrie er for viderekomne :høhø:

Sej tøs!!! Kan du ikke prøve at søge efter hundhalsbånd. Og så bare købe til en lille hund og så selvfølgelig lade være med at fortælle hende at det er til en hund:rock:

HeroldDesign … lige mine ord ! Tror og der er størrer chance for at finde det som et lille hundehalsbånd … du skal dog være opmærksom på at der skal være en lås der spinger op hvis hun hænger fast, eller et stykke elastik der gir sig så hun kan vride sig ud af det …

Hov se lige er !!!

http://netthest.no/default.pl?showProduct=891&pageId=1077

Kan hun virkelig ikke passe et armbånd mere? De findes jo da også i mange størrelser :wink:

Og hvir er hun ellers SEJ med det på! Hm måske Stevie skal ha’ et på til Kolding :wink: det ville stå til hans bølleopførsel :wink:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Pet-Dog-Spike-Leather-Collars-Black-XS-S-M-/180708194767?pt=UK_Pet_Supplies_Dogs&var=&hash=item6fc43aebde#payId vi forsøger at bestille det her i small så :slight_smile:

Der står jo også mål og det hele, det er bare flot, Glæder mig til at se billeder med det på !

Man kan sagtens lave et selv. Man kan bare købe et halsbånd, og så selv sætte nitterne på. Jeg tror faktisk nitterne kan købes i Læderiet, de har også en online shop. Ellers kan man sikkert også finde sådan nogle i alle mulige farver, størrelser osv på Ebay :slight_smile:

dem jeg finder er en del dyrere end det halsbånd :frowning: Vil jo gerne have de der spikes-nitter (aner ikke hvad de hedder) men tak for fiffet så kan vi købe enkelte når hun engang får sin egen gå-snor.

Det er vel kun til pynt i specielle situationer?
Jeg kan nemlig godt forestille mig, hvad der sker med trædepuderne, når katten vil klø sig på halsen, eller med en anden kat, når de lege-slås.

PS: Men jeg er i forvejen ikke ynder af halsbånd til katte. Synes, de er smukkest uden.

de er jo afrundet så der sker ikke noget og er kun under opsyn da hun synes de er hyggelige. ligesom nogle hunde kan lide deres halsbånd og andet sært :slight_smile: Hvis Kyrie ikke kan lide en ting er man IKKE i tvivl så hun er ikke typen der affinder sig med noget.

De ser skutte spor afrundede ud på dette billede

Så blev mig og e-bay venner, så må vi se hvornår den ankommer.

De her armhånd(og en variant er til overarm) benytter folk, der hører punk og metal(typisk death og black) til pynt. De er lovlige at have med ind til koncert, dørmænd fjerner dem ikke(så er det da noget helt nyt). Jeg er blevet “slået” med en ved et uheld til en koncert, og det gør altså ikke mere ondt end et slag med en arm normalt gør; for de er IKKE skarpe, selvom det måske ser sådan ud :slight_smile: