Hvor meget vil din kat finde sig i?

Her hjemme er der meget forskel i hvad vores katte vil finde sig i, eller være med til. Nynne er den type kat man kan gøre alt, og jeg mener ALT med. Hun bliver slæbt rundt på, flyttet med og leget med, både af Fie, os og børn. Hun er med på den værste, og elsker opmærksomheden. Anderledes er det med Fie, hun er lidt af en prima donna, hun vil helst ikke løftet, hvis det ikke lige passer hende, så klynker hun inderligt, og hvis man ikke lige er der når hun synes, så kalder hun. Hun skal med andre ord have sin vilje, hele tiden. Vi elsker dem begge inderligt selvfølgelig, og har meget sjov ud af deres små forskelle :wehuu:
Så mit spørgsmål er, hvor meget vil din kat finde sig i?

Jeg har 1 der finder sig i hvad som helst - han er iøvrigt den største, ældste og den sjoveste.

Så har jeg 1 der finder sig i 75% af hvad man kan blive udsat for her i huset :stuck_out_tongue: - han er den yngste og mener han har særlige rettigheder til at lægge beslag på mor og far.

Så har jeg 1 der officielt ikke finder sig i noget som helst - men som uofficielt både bliver redt, båret, børstet osv. men helst ikke når nogen kigger :sshh:. Hun er midterbarn med divanykker og “jeg bestemmer selv”-indstilling.

begge vores katte finder sig i stort set alt,

daffy er vild med at blive badet, få klippet klør, bliver børstet osv, han har helt fra han var killing affundet sig med alt hvad vi har budt ham, han har dog bidt mig 2 gange og det har begge gange været min egen skyld, dog bliver han vildt desperat hvis han skal ud at køre i bil

trixie er ikke vild med vandskræk, hun hader det som pesten, ellers er der faktisk frit intet der ka gøre hende mobset

Puuh jeg har problembarnet Bølle :wink: Han finder sig helst ikke i at blive løftet, selvom han elskede at ligge som en baby i armen da han var mindre :? Han nusser gerne, men kun når han mener det er tiden, så smider han sig 1 meter (helst 2) uden for rækkevidde og spinder… Hvis ikke det passer ham, så fanger han armen…

Uofficielt er han et kælehoved morgen og aften… :wink:

mine 4 gamle finder sig i alt hvad jeg byder dem - for mor bestemmer - der er slet ikke noget der…

Kheops vil dog gerne protestere lidt, men det er minimalt…

De 2 nye til gengæld er et arbejde der bliver meget meget stort… de er aldrig blevet børstet så de kæmper med kammen… og ak hvis jeg prøver at klippe kløer på dem… Keo er så småt ved at overgive men Neffy - goddammit… det er blevet til 1 klo uden problemer indtil videre…

det er ikke lige bomben men jeg knokler med det… der bliver godt nok givet mange ros, kæl og nus og godbidder :slight_smile:

:wehuu::wehuu::wehuu:

Nu har jeg ikke prøvet alt med Silke… -høhø …men hun er pænt tolerant, UNDTAGEN når jeg tager negleklipperen frem… -what-what

Hun har ikke fået klippet kløerne i laaaang tid, for hun kan ikke lide det - hun gør ikke noget - hun stikker bare af i fuld fart.

-høhø

Hehe, det her er en hyggelig tråd for de dejlige katte er bare så søde og forskellige og det er sjovt at læse om!

Bamse finder sig i ALT han storspinder endda under stort set alt! Blive
friseret = Dejligt
Klippet negle = Dejligt
Få renset måsen hvis der sidder lidt snuds =Dejligt (ja, ikke lækkert, men det er fint med ham så slipper dovendyret jo selv for at vride sin tykke krop for meget!)
I dag = okay, brokker sig en gang med et inderligt miauw, men hengiver sig så!
Blive båret rundt som en baby = DEJLIGT!
Ja, Bamse finder sig i alt, han er meget nem!

Okay, så kommer vi til mit lille problembarn. Nemlig Basil. Han vil intet og synes bare jeg iriterre ham!
Børstet = Vil bare slådse med kammen!
Klippe negle = Hmm, hvis jeg tør!! Han er okay til det, men det er bestemt ikke sjovt! for nogle af os!
Vaske måsen = HADER vand, gudskelov for at han har den smukkeste pels og den ikke behøver at komme i rigtig bad!
Ja, Basil er noget af en udfordring, men det er nu fedt at have en kat der er så selvstændig, for så er det som om at når han så er rigtig sød og lækker er det bare ekstra dejligt!

Mine katte finder sig generelt ikke i noget. Skal de have medicin eller anden lisvnødvendig behandling, så SKAL de det. Der har jeg den absolutte aktiemarioritet, men ellers så finder vi ud af tingene i et samspil.

De bestemmer selv farten, jeg skærer yderst sjældent igennem, for det er der ikke behov for.

Jeg tænker tit, at de er utrolig nemme dyr.

Jeg ved det ikke , for her er det Sally der sætter dagorden -storrespekt

Samme herhjemme tror jeg:-) Blot med et andet navn:-)

tja, vores katte finder sig i ALT, de elsker at blive rørt ved, så om man løfter dem, klør dem, nusser dem eller kysser dem så er de bare glade og nyder opmærksomheden…Dog er Celeste ikke så vild med når andre gør det, det er kun mig der må ved hende, hun er vel mors prinsesse…sss

hvor sjovt… her fandt Fie sig i alt :slight_smile:

Du ska da bare vise hende det er dig der bestemmer G

Sådan en primadonna G

Fejlopfattelse nummer 1:
Det er ALDRIG mennesket der bestemmer over en kat. Det er ALTID omvendt.

Hilsen Tara

:slight_smile:

hihi

Dyr skal ikke finde sig i alt, og at man kan gøre alt ved dem…det er jo ikke tøjdyr, men levende væsener med hver deres grænser og temperament.

Dyr skal ikke leve på menneskers præmisser og hvad de har lyst til at foretage sig med dyrene når det passer mennesket, men de kan leve med mennesker på dyrenes præmisser, medmindre det er nødvendigt med tvang såfremt dyrene bliver syge eller lignende.

Hvis sidstnævnte kommentar var hentydet til min kommentar, om at hun skal vise hvem der bestemmer, vil jeg da gerne fastslå at min kommentar var en spøg, deraf G som betyder griner.

Bare lige for at sikre jeg blev forstået, kan jo sagtens være det ikke er min kommentar du mener :slight_smile:

[QUOTE=Felis;189322]Dyr skal ikke finde sig i alt, og at man kan gøre alt ved dem…det er jo ikke tøjdyr, men levende væsener med hver deres grænser og temperament.

Dyr skal ikke leve på menneskers præmisser og hvad de har lyst til at foretage sig med dyrene når det passer mennesket, men de kan leve med mennesker på dyrenes præmisser, medmindre det er nødvendigt med tvang såfremt dyrene bliver syge eller lignende.[/QUOTE]

hvis du holder fast i det, så vil jeg gerne se dig frisere en 11 kg MCO der IKKE vil lege med…

for hvis man ikke lærer dem at mor gerne må alt - så er det bare ikke en skid skægt og konsekvensen er barbering og narkose og en BUNKE ture til dyrlægen fordi selv de mest simple ting bliver en kamp

jeg ville da ikke kunne håndtere min kæmpebamse hvis han ikke var 100% med på at mor ubetinget bestemmer alt.,… og derefter må han gøre som han vil

Mine finder sig i det de skal, simpelthen fordi det siger jeg at de skal. :slight_smile:

Nu er det så ikke sådanne at jeg med djævlens vold og magt skal gennemtrumfe min vilje på en gang, men det der skal gøres skal altså gøres.

Ellers bliver udgangen som Gitze beskriver og det er endnu mindre sjovt end de få minutter en normal frisering tager.

Dertil kommer deres bad. Kunne de vælge ville de jo nok mene at det ikke er nødvendigt, men fakta er at det er det.

Derfor bestemmer jeg :slight_smile:

[quote=Dk Kefir Annette;189330]Hvis sidstnævnte kommentar var hentydet til min kommentar, om at hun skal vise hvem der bestemmer, vil jeg da gerne fastslå at min kommentar var en spøg, deraf G som betyder griner.

Bare lige for at sikre jeg blev forstået, kan jo sagtens være det ikke er min kommentar du mener :-)[/quote]

Næ nej, det var mit input til overskriften og startindlægget i tråden her…

[quote=Battlestar;189331]hvis du holder fast i det, så vil jeg gerne se dig frisere en 11 kg MCO der IKKE vil lege med…

for hvis man ikke lærer dem at mor gerne må alt - så er det bare ikke en skid skægt og konsekvensen er barbering og narkose og en BUNKE ture til dyrlægen fordi selv de mest simple ting bliver en kamp

jeg ville da ikke kunne håndtere min kæmpebamse hvis han ikke var 100% med på at mor ubetinget bestemmer alt.,… og derefter må han gøre som han vil[/quote]

** medmindre det er nødvendigt med tvang såfremt dyrene bliver syge eller lignende.**
At soignere kattens pels er en nødvendighed, og man må jo formode, at en kat er socialiseret så meget at den har lært at det skal gøres.

Det var mere det der med, at “blive slæbt rundt med, flyttet på og leget med”…som om en kat bare er et stykke legetøj der skal finde sig i alt efter forgodtbefindende, .

Jeg har aldrig haft det sådan, at både voksne og børn kan “gøre alt ved dyrene” for det skal de ikke finde sig i.
Børn og voksne har fået at vide, at hvis dyrene behandles hensigtsmæssigt, så gør de ingenting, men at jeg ikke engang vil skælde hund eller kat ud, såfremt de henholdsvis bider eller kradser hvis folk selv har været ude om det, eks. ved at slæbe rundt på dem og “leget” med (læs: drillet) dem

Nu er tråden ikke lavet fordi jeg går rundt og “bestemmer” over mine katte. De er ikke vilde dyr, de har nogle præmisser, som de er nødt til at indordne sig efter, for at det kan hænge sammen, det vil sige, tage medicin, lege med børn, blive børstet, og forstå hvad de må, og ikke må. Personligt så skal mine katte vide, at når mor siger de ikke må smide mine ting på gulvet, så er det fordi hun mener det. Det kan godt være de har deres frie vilje, men det skal kunne fungere, mine katte er KÆLEDYR, ikke VILDDYR.
Og jeg er ret fornærmet over, at du Felis, kan finde på at sige, at jeg behandler mine katte som legetøj, for det er absolut ikke tilfældet!!!

Hver kat sine regler :rock: Sådan er det her.

Callisto elsker at blive båret rundt. Alle kan få lov at slæbe rundt på ham uden problemer, meeeeen sætter de sig ned :thumbdown: så smutter han, for DET finder han sig ikke I :smiley:
Mira finder sig i ret meget. Hun er generelt en meget sød kat. Men udstillinger :fuck: DET VIL HUN IKKE. Hun kan ikke lide dommere og dyrlæger, lige i de situationer er der ingen der skal pille ved hende :mad:
Cheetah er jo stadig husets teenager og derfor total utilregnelig -høhø Nogen gange finder hun sig i praktisk taget alt, andre gange er hun total usammenarbejdsvillig :muhaha:.
Barolo huskat finder sig i mindst - sådan er det bare. Nogen gange vil han ikke engang nusses - kun af Camilla (min 15 årige datter) Han er bare en enkelt persons kat.:stuck_out_tongue: