Hvor racetypiske er mine persere

Syntes at det kunne være sjovt at få at vide hvor racetypiske de egentlig er, ikke at det gør en forskel for min kærlighed til dem :slight_smile:

Drengene ses her

Og Victoria ses her

Nu er jeg ikke særlig perser kendt, men specielt dette billede synes jeg er særlig racetypisk…:stuck_out_tongue:

Det må jeg vende tilbage til - hiv gerne i mig :ok:

Det har jeg slet ikke forstand på - men nogle lækre krammebamser, det er de.

:wehuu::wehuu::wehuu::wehuu:

[quote=Poly-Cats;199307]Nu er jeg ikke særlig perser kendt, men specielt dette billede synes jeg er særlig racetypisk…:stuck_out_tongue:

[/quote]

Enig, det er ret fladt -høhø

Jeg ved det heller ikke , jeg ved kun , at de er total dejlige :inlove:

Spørg de kyndige i Fladsnude-Freaksgruppen :?
De har styr på det :ok:

Jeg vil sige, at dine to drenge lever op til standarden, så vidt jeg kan se på billederne. Din pige vil jeg sige er en klassisk perser med lidt næse…ganske smuk eksemplar af racen :slight_smile:

Tak skal du have - tror dog at billedet snyder for næsen er flad som hos de andre to :slight_smile:

De er fine alle 3 men pigen er mere klassisk fordi næsespejlet sidder lavere nede ( under nederste øjenlåge/kant hvis du forstår ) end på drengene, kan godt se at hun er fin flad Birthe :slight_smile:

Vil sige det sådan at de to drenge kan showes ( vel og mærke hvis de er fejlfrie i mund/ pande/hale ect. )…til syvende og sidst er det nogen gange de små ting der afgør om en kat bliver nom. f.eks ved jeg da at Nunuus ører kunne være mindre…men jeg er ikke selv det store showmennesker,…hehe

Jeg er ikke opdrætter…
Eller nogen form for ekspert :ups:
Men jeg står jo selv med en perser, der viste sig at være udstillingspæn - åbenbart især i TICA-regi, hvilket dog bestemt ikke passede den lille dame.
Birthe, jeg synes, at dine 2 drenge ser rigtig dejligt runde og tætbyggede ud. En flot perser skal være “rund overalt”, tæt og kraftigt bygget. Hvad vejer dine drengemisser?
Pigen, ja, jeg så på flere af billederne, og kan godt se, at hun er ret fladsnudet, men det er hendes look, der gør hende mere a la klassisk perser.
Birthe, der er ikke andet for, du må prøve at udstille gutterne, så kan vi være bur-naboer :ok: